Spor med krummer i

Jeg vil nok sige, at Tea kom på arbejde her i tirsdags OMG for et spor. Det var lagt med ALLE de mulige elementer, der kan optræde til et af de nye championatspor. Der er 13 elementer, og til en prøve bliver man udsat for 3…. så det var en udfordring. Hun gjorde det rigtigt godt, det må jeg sige. Jeg skal ikke forstyrre – ikke kalde og ikke presse, så kan hun løse meget svære spor. Hun er født til det, som han sagde – den gamle schweisshundemand. Uden hans hjælp undervejs, så havde jeg ikke haft mulighed for at finde ud af, hvor god Tea var og stadig er, og der var meget andet i den forbindelse, som jeg heller ikke ville have haft styr på. Jeg lægger et enkelt motiverende spor til hende i weekenden, og så må jeg se, om der er nogen der melder afbud, for så prøver vi kræfter med et af de nye spor.

Diva har trænet “and” et par dage, og derudover vand i ukendt sø i dag. Jeg tror, at vi tager lidt dummytræning i den kommende tid. Jeg trænger til at håndtere noget andet end vildt, som alt andet lige er lidt upraktisk. Vi skal en tur til træning i slutningen af måneden. Jeg kører langt for at komme træning, så når jeg har hvalpe må Diva nok nøjes med lidt træning sammen med mig. Ellers har vi været i skoven hver dag her i ferien. Det har været så skønt – lidt frisk og køligt – lige tilpas:-).

Christian har oprettet en dagbog for E-kuldet. Den må jeg hellere få skrevet lidt på også.

15-10-2015.2

Diva, Tea og Cassie slapper af i sofaen. Der levnes ikke ret meget plads til os;-).

15-7-2015.4

Oldies but goodies. De er da søde:-).

Skriv en kommentar

*