Efterårsferie

Min bror, hans kæreste og hans børn har været en tur forbi Fyn. Det kom der lidt billeder ud af. De valgte selv hvilken hund, de skulle fotograferes med. Emma gik aftentur med Lærke, så hun ville have billede med hende, og Max er meget betaget af Diva, hun er sjov synes han, så han fik taget billede med hende. Jeg røg ud af sporprøven med Tea på lodtrækning, men vi skal alligevel en tur ned og gå et træningsspor i morgen. Det kan jo være, at vi får plads, hvis der er en anden en, der trækker sig. Det er hyggeligt og udfordrende at gå et spor med ham, der har været på sidelinjen siden Tea var helt lille. Ham har jeg lært så meget af.

Jeg håber, at Christian får lavet E-kuldets dagbog inden så længe. Der er jo god tid, men det er da hyggeligt at få startet den  stille og roligt op. Man begynder så småt at kunne se drægtigheden på Cassie, og jeg har bestilt “Starter” og modermælkserstatning fra RC. Jeg bruger sidstnævnte til at starte dem op på, når de begynder at trænge til noget andet, og jeg blander og blender og laver grød – mums. Cassie får bare normal mad nu, men fra weekenden får hun lidt “starter”, og andelen af “starter” stiger så uge for uge.

Stamtavlen for E-kuldet er færdig, og der er en perlerække af lækre hunde bag denne her kombination:-).

11-10-2015.3

Hvis man kigger på slideshowet i toppen af denne her hjemmeside, så kan man se Emma med Silja, da hun var en lille pige. Begge børnene er 9 år nu. Her er det Emma og Lærke og Max og Diva.

11-10-2015.4

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *