Sommertid.

Det gyldne team.

Det dejligt, at man kan nå lidt ud på aftenen – f.eks. noget hundetræning. Maria er startet med Silja til begyndertræning ude i Højstrup, og det gik så vældigt fint her første gang i tirsdags. Så kom hun lige i løbetid, så nu er der pause med det et par uger, men de kan jo sagtens træne alligevel – alene altså.

Tea er også kommet i løbetid, så nu kan ventende hvalpekøbere til det kuld, som jeg planlægger i efteråret da begynde at tælle lidt nedad. Hvis løbetiden ellers kommer til at gå som forventet, så skal hun parres om et halvt års tid. Jeg glæder mig rigtigt meget til at få en lille Teadatter i mit eget hus.

Først er der dog masser af prøver at koncentrere sig om, og den første er på lørdag. Nu må vi se, Tea skal jo også koncentrere sig om at tisse alle vegne, men kan godt gå spor alligevel – normalt altså.

I morgen skal jeg have laaang dag med forældresamtaler. Jeg har heldigvis fået lidt hjælp til at lufte hunde, så de ikke bliver fuldstændigt forsømte de stakkels poter.

Igår fik jeg den dejligste hilsen fra Nynnes mor – karen. De er simpelthen så glade for lille Nynne, og jeg er rigtigt glad for at høre det:-)).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *