Smukke oktober

Man må sige, at oktober har vist sig fra sin smukkeste side her i weekenden. Det må gerne fortsætte sådan. til gengæld forstår jeg ikke fordelen ved vintertid. Dagen bliver lige en time kortere…., det er ikke nogen fordel for os udemennesker i hvert tilfælde.

Mit helt nyopsatte hunderum er allerede lavet om til hvalperum. Ikke ud i alle detaljer, men i store træk. Tea fik plads på prøven alligevel, så vi tog lige et super motiverende “sårlejespor” i dag, og så var det det. Tea kan sit kram, og nu må vi se, om vi har en god dag på søndag. “Skindet” som var syntetisk og bundet fast i skoven tæt på en sti var desværre væk. Der må være nogen, der har taget det simpelthen – ret mærkelig adfærd. Hun fik en hønsefod som godbid, og så fik hun remmen at bære hen til bilen, og så gik det alligevel. Diva og jeg skal til træning i morgen. Jeg regner med, at vi på baggrund heraf træner selv frem til slutningen af januar.

25-10-2015.1

Jeg kunne ikke lade være – det var så smukt med lyset og farverne – smukke oktober.

25-10-2015.3

Jeg er rigtigt glad for mit hunderum/værelse. Vi tog arbejdet med det nu. Det bliver let at “lave tilbage igen”, og så skal vi ikke bøvle med det, når hvalpene er rejst.

25-10-2015.5

“The crew” i skoven i dag. Der var ikke tænkt over opstilling eller noget. Jeg sagde bare “sit”, og så blev det sådan her. De er da søde.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *