Der arbejdes på sagen

Min hundestue er blevet malet, og der er blevet shinet lidt op derinde. Det er et stort arbejde at hænge billeder op, de skal ligesom hænge lige…..;-), men det er blevet helt godt nu. Det kan være, at jeg lige kan tage et billede i dagslys i weekenden – inden og efter hvalpekassen. Der er planer om hvalpekassen kommer op i den kommende weekend nemlig. Det er tre uger før, men weekenderne tager hurtigt hinanden, og jeg har det godt med, at jeg ikke skal stresse over det.

Der skal ny vask mm. op på det lille toilet, der ligger lige op ad rummet. Alt bliver overstået inden fødslen, det er 100% sikkert. Håndværkere har ingen adgang, når vi når dertil.

Jeg har tilføjet lidt til “Generelt om hvalpe fra Mallaig”. Her har jeg suppleret med en oversigt over, hvad man får med, når man får en hvalp herfra. Derudover har jeg ryddet en smule op i resten af teksten. Cassie stortrives, og jeg skal nok tage et billede eller to af hende her i weekenden.

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *