Skovtur i kulden

Vi var en tur i “min egen skov” idag, og jeg forsøgte med lidt billeder i anledning af tørvejret. I morgen skal jeg på heldagstur fra kl. 6.25 til 18.30;-) til Aalborg – med en 9.klasse, så der bliver ikke meget hundedag ud af den dag. Jeg har pasning for dem, men jeg vil jo helst selv.

Kommende uge bliver en god uge mødetidsmæssigt, men så kommer der en hel uge, hvor jeg skal til Sverige – Støten (min computer har ikke svensk ø;-).  For pokker, det er laaang tid, det har jeg aldrig prøvet før – at være væk fra mine hunde i så lang tid. Det er lidt svært for mig, det må jeg indrømme. Nogen vil jo nok mene, at det er sundt, men nu må vi se, hvordan det går med det hele. Erling og Linnea klapper dem og går ture med dem, men de kommer ikke til at lave noget ellers, og det er de jo ikke lige vant til.

23-1-2014.1

De er vant til sådan noget her – og forskellig former for aktivering og træning. Når nu Diva ikke har den samme farve som de to andre, så kan hun da dyppe sine ben i en mudderpøl….;-).

23-1-2014.2

Tea med det kølige overblik. Hun er en ener, og mors hund helt og holdent.

23-1-2014.3

Fuld fart på de tre generationer. Tea og Lærke er meget meget tålmodige med den gule krudtugle.

23-1-2014.4

Hygge med Linnea:-).

23-1-2014.5

Mormor vil også være med. Ret typisk, så holde Tea sig lidt i baggrunden.

23-1-2014.6

Selv en krudtugle kan have brug for en lur;-).

23-1-2014.7

Lidt hjemlig hygge (og rod;-)). Tjek lige, hvordan hunde og katte har indtaget sofaerne – Erling og Linnea har så hundesofaen;-).

3 replies
  1. Kirsten Vinther
    Kirsten Vinther says:

    Jeg kan godt forstå, hvis Catman er træt. Han klatrer i træer og jager fugle herovre. I dag var han i nærkontakt med et eller andet, der lavede en masse larm og fjer og dun fløj rundt bagefter.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *