En lille overraskelse

Diva og jeg tog turen til Bække lørdag morgen, der er ikke så langt, og det blev kombineret med en tur til Gadbjerg, der ligger ret tæt på Bække.

Vi fik besøg af Karen, Ole og Nynne på skuet – hyggeligt:-). Dejligt at se Nynnepigen igen, hun er en skøn og livsglad sort pige, og nu har vi en deal om, at hun da også skal i ringen, når der lige er trænet lidt “stå”. Der er lidt at arbejde med;-),  men det skal nok komme, og jeg snupper hende rundt i ringen med største fornøjelse, det tror jeg, hun vil synes er sjovt:-).

Det er rendyrket fornøjelse at have Diva med. Hun er bare på, hun gider og er let at håndtere derinde. Jeg fik endnu en erfaring i forhold til at vise hende, og den gik på, at godbidspungen ikke skal sidde i venstre side, den skal sidde i højre, så hopper hun ikke efter den nemlig;-).

Det er sjovt, for lige så geskæftig hun er udenfor ringen lige så nem er hun derinde – hmm. Der er hun jo “på”, og det er nok det, der tæller.

Jeg skulle lige sætte nummerskiltet fast, og det gjorde jeg på handicaptoiletet. Mens jeg stod og fumlede lidt, så kedede Diva sig, og fik på rekordtid tømt en papirkurv derude. Jeg samlede selvfølgelig op efter hende, men det er bare et lille eksempel på “ninja-mentaliteten” ;-), man keder sig ikke med hende:-), og hun er altid glad:-).

Det er bare dejligt, at hun vil det, som jeg vil, når vi arbejder, det er jeg meget meget glad for:-). Vi træner også, at hun kan stå med hagen i min hånd. Det er perfekt i forhold til at tjekke tænder, og i det hele taget blive undersøgt. Det er Gimle super god til, og Diva er godt på vej.

Vi gik et spor idag, og jeg skal nok have investeret i en sele til det lille trækdyr, det kan ikke være sundt med halsbånd og hårdt træk. Der ligger to og venter ude i skoven, der skal gås mandag, så nu kan sneen godt blive væk.

15-1-2013.2

Diva 6 måneder.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *