Same procedure as last year

Jeg havde planlagt min fridag i dag rigtigt godt. Strandtur, ridning og træning med Diva om aftenen. Strandturen var næsten færdig, da Diva opdagede, at hun havde skåret sin ene forpote, og blodet løb fra den i stride strømme. Så jeg fik en tid hos Gert med det samme, og satte Linnea af på vejen hos hestene. Jeg har svært ved at vurdere det selv, det må jeg være ærlig at sige, så hellere en gang for meget afsted end en gang for lidt.

Det var en dyb flænge, men den sidder højt på poten, og det er ikke gået ud over en trædepude. Den blev renset og syet – under bedøvelse, og Diva er slet ikke blevet sig selv endnu i skrivende stund. Hun er seriøst helt smadret af bedøvelsen, og humper ynkeligt afsted. Har dog spist aftensmad;-), men slet ingen æbler her i eftermiddag, så det er ikke så godt lige nu. Vi har antibiotika med hjem og hun skal gå stille ture det næste stykke tid. Lige nu, så har hun vist heller ikke lyst til andet.

Diva skar også poten sidste sommer i Frankrig – så “same procedure as last year”. Hun er altså lidt uheldig synes jeg. Tea og Lærke har aldrig skåret sig, og de har da levet meget længere. Tror måske det handler om energiske bevægelser, der så lige rammer en spids…

Træning her til aften er selvfølgelig ikke en mulighed. Den ellers så lækre lille Ninus, der lå godt slatten og optøet i køleskabet, den ligger nu i fryseren igen. Hun havde fået den i to dage i træk og lektien lyder på tre, så den må komme i brug igen, når Diva er frisk på poten. Hun er ved at være hardcore til at samle vildt op, og hun afleverer fint og uproblematisk, så det er en gave. Hvordan det så kommer til at gå, når det ligger spredt ud i et frit søg, det er vi ikke kommet til endnu;-). Små skridt – lige nu er det præsentation af forskelligt vildt og ikke gå før hun får besked. Det sidste er faktisk en ret stor opgave, nu når hun har fundet ud af, hvor lækkert det er at hente vildt.

I forhold til Ninus, så kom Mathias hjem fra Berlin for et par dage siden, og han kigger altid i køleskabene med en vis forventning. I det ene køleskab fik han så øje på lækre Ninus i en pose;-). Mums;-).

Vi skal gå til Æbelø med 7. årgang på fredag, og jeg havde specielt glædet mig til, at Diva ville bliver rigtigt godt træt af turen gennem vandet. Hun kan ikke komme med, det går ikke har Gert sagt, så det er mega ærgerligt.

Jeg håber så, at hun er rent gående om en uge, der skal hun udstilles, så det norske vildtsporschampionat kan blive gjort færdigt.

Her ligger hun så og er ynkelig – lille Diva.

19-8-2015.1 19-8-2015.2

4 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *