Besøg

Vi har haft besøg af Hans og Zako her i går aftes. Zako bliver konditionstrænet intenst lige nu med henblik på at kunne præstere optimalt til egnethedsprøven. Alt efter, hvordan det går med prøven, så vil Hans og Zako, hvis tiden tillader det forsøge sig på 1000m prøver og championatspor. Det kunne jo være sjovt med en dansk vildtsporschampion. Det kræver så også en udstillingspræmiering efter hunden er fyldt to år, så Zako skal en tur i ringen, så det kan komme på plads.

Det er ikke al ringtræning, der er specielt godt, og selvom de havde været afsted et par gange, så var der lige lidt, der skulle på plads. Det er jo ikke så let endda. Så vi løb og stillede i går oppe ved gymnasiet, og det gik efter omstændighederne godt. Zako er ret god til at løbe stærkt synes han selv, og han har gode lange stænger at løbe på – og ingen absolut ingen overflødige kilo. Så jeg er lidt spændt på, hvordan løberunden med de andre kommer til at gå.

Han starter helt sikkert ikke på en karriere i ringen, men den ene gang han skal ind, der må det da gerne gå så godt som muligt – synes opdrætteren.

Diva og jeg har været en tur i Hedensted og træne – nærmere bestemt Sannes Hundecenter. Det er vi rigtigt glade for.

Hver gang vi har været afsted, så arbejder vi med et område på et plan, der er enkelt og opdelt i sekvenser – og kun positiv tilgang til træningen. Det er meget “bid for bidagtigt”, og jeg synes, at vi gør gode fremskridt – i al beskedenhed.

Vi har et godt stykke vej igen, det ved jeg godt, men vi er på vej mod målet, som er kvalifikationsprøven.

Der har ikke været hunde med i skole endnu. Jeg har fået mange nye elever, og jeg skal kende min hverdag og eleverne før, at jeg tager mine søde hunde med på arbejde.

Her er han Mallaig Dragon Tattoo – Zako – 2 år gammel og i arbejdsform.

11-8-2015.1

Med sin bedste ven og træningsmakker – Hans. Zako er mega sød, han har altid været en sød dreng. Det er sjovt, at se dem igen, for jeg synes efterhånden, at jeg kan konkludere, at de i store træk er meget som de var som små, når de bliver store – hvis det kan forstås, hvad jeg mener.

11-8-2015.2 11-8-2015.3

Når han kommer godt op i fart, så træder han nærmest sig selv i haserne, så meget drive er der i hans bevægelser.

11-8-2015.5 11-8-2015.6

Til sidst var der fri leg mellem bror og søster:-).

 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *