Så gik der tid igen

Hvis Per ikke havde ringet til mig i dag og fortalt, at Dustin havde fået brugsprøve, så havde jeg nok ikke fået skrevet noget herinde lige i dag. 7 lektioner – og 45 minutters gårdvagt og en en 8. klasser det fik “hul i hovedet” i samfundsfag. Hvordan f…. kan sådan noget ske? Jo, han slog sit hoved mod en bordkant ude i fællesrummet – så deeet var jo bare helt perfekt lige i min time. Ikke noget alvorligt vil jeg lige sige. Vand og lidt sæbe og så jeg fandt bare en overfladisk skramme i hovedbunden, der havde givet anledning til noget af et drama blandt eleverne. Så skete der endelig noget, der var langt mere spændende end demokrati og menneskerettigheder:-)). 

Ud over at være på arbejde, så har jeg heldigvis mit hundeliv og vi har f.eks.været til vaccination – rabies denne her gang, og så skal vi jo på stranden, det kommer der lidt billeder af herunder.

Jeg har for øvrigt fået en hundesitter, der har passet Anna, Tea og Roísín for os, når vi har skullet noget om aftenen. Det er en pige fra 7.kl, der har et godt tag på hunde. Jeg har SÅ utroligt svært ved at lade dem være alene sådan en hel aften. Soffy har været med os. Hun er meget nem at have med, og jeg lader ikke nogen andre end Erling passe pseudotvillingerne sammen på nuværende tidspunkt.

Der er ikke noget som en tur til stranden, det er altid succes.

Den lille sorte har nogen at lære af, når det gælder vand.

Her er hun – lille fine Roísín – “lækkermums”, “fjummer” og “pølsepanter”. Bestemt med formel 1 look, men med et super lækkert temperament, der vinder alt og alle som hun møder.

Skriv en kommentar

*