Mælketand og 11 års dag.

Det med at knække mælketænder, det kan vi altså her i huset. Roísín har fået fjernet en brækket mælketand på klinikken i Middelfart. Hun er på toppen igen – skal jeg lige hilse og sige – heldigvis. Jeg var s.. til vagtdyrlæge med hende på grund af, at hun var nedstemt og nærmest apatisk, og SÅ bliver jeg bekymret. Det var simpelthen på grund af smerte fra tanden, og så fik hun selvfølgelig smertestillende og en tur til egen dyrlæge og derefter til Middelfart, hvor de har en tandekspert.

Vi var til første træning nede hos Iben – kennel Batmoors. Det var super godt, og det er en drøm at træne med Roísín. Hun er så villig og så fokuseret. Ibens træning er meget grundlæggende og handler om kontakt på det her stadie. Den er lige i skabet til mig, for hun bruger klikker og trækkelegetøj, og jeg får rigtigt meget ud af det. 

Noget af det bruger jeg også på Soffy, som har mere end godt at grundtræning. Soffy elsker at søge og apportere, men lige nu er mit eneste fokus – lineføring – stop og bliv. Hun er mega mega sjov at arbejde med – tempoet er så højt, at det er svært ikke at blive totalt begejstret, men det præcis derfor, at det med kontakt og lydighed er så vigtigt.

Jeg har haft besøg af Teas søster Frida i dag. Hun er så super fint holdt og er stadig friske Frida.

Det er helt vildt at tænke på de 11 år. Alt det Tea har givet, og alt det jeg har lært af hende, og af de andre kuld jeg har haft. Det er ikke så simpelt det med at opdrætte. Ikke hvis man går op i det på min måde i hvert tilfælde. Det er måske også godt nok, at alle ikke er som mig, for så var der vist ikke hunde nok i DK. Herunder er de to fine ældre piger. Frida har været – og er Peters rigtigt gode jagthund, og Tea behøver jeg vist ikke at skrive om:-).

Sisters by blood – Mallaig Angel with Attitude – Frida og Mallaig Allspiced Blackberry Tea – Tea.

Træner jeg lille Roísín med vildt? Nej, det gør jeg ikke, men hun fandt altså en død due i Glavendruplunden i dag, og jeg havde mit kamera med. Så kan vi vinge den af – spontan opsamling og hjem til mor.

 

Comments

 1. Karen Søndergaard says

  ❤️-lig tillykke søde Tea fra Nynne og Selma????
  Også en kærlig tanke til Lærke i dag. Starten på alle de dejlige hunde der er født i dit hus.❤️?

 2. Tak for det – siger Tea??. Tea vil gerne give boller og kage om et par uger???. Hun skriver lige en besked
  ??. Ja, søde Lærke har lavet dejlige unger?❤️.

 3. Tusind tak ???❤️

 4. Karen Søndergaard says

  Det vil vi glæde os til.❤️?

Skriv en kommentar

*