Så er det vist på tide….

At jeg opdaterer en smule herinde. Der er ikke sket store ting, og det er jo på en måde rigtigt godt.

Jeg hører jævnligt både fra Anna, Diva og Fine. Jeg får tit skønne billeder fra især Diva og Fine, og jeg er dybt taknemmelig for, at jeg på den måde fortsat kan følge med i deres liv, det betyder utroligt meget for mig.

Her er “pølsepigerne” ved Vesterhavet. De er tit i sommerhus i Blokhus.

Freja har været på jagt –  eller Freja og jeg har været på jagt – hedder det vel;-). Vi har været en del afsted, og gamle Tea har faktisk også været afsted, når vi ikke har skullet hoppe op og ned af jagtvogn, og bare har gået et par timer. Det klarer hun fint, og hun har det i det hele taget rigtigt godt – min gamle stjerne. Vi kommer et sted, hvor hundene er velkomne indenfor i en gammel skurvogn, der står ude i skoven, hvor vi får frokost bagefter. De må gerne få ved bordet i den vogn, og det er klart en favorit hos Tea, der hurtigt finder ud af, hvor der falder mest ned:-). 

Her er Freja mere end parat til at komme afsted – her på godt terræn ved Føns.

Phoebe er 7,5 måneder nu, og hun er virkeligt en fornøjelse at arbejde med. Vi træner grundlydighed – helst hver dag. Heel, sit, bliv osv. , og hun er f…. godt nok dygtig efterhånden. Det begynder at tage form – at hun kan stoppe på stopfløjt og sidde og vente på at måtte gå, når jeg samtidig kaster en dummy eller bold. Hun er en kæmpe pleaser, og har masser af power, jeg tror vi kommer til at få det rigtigt sjovt sammen. Phoebe elsker at apportere, det er hendes præmie, når hun sidder og venter. Vi bruger rigtigt meget tid på bare at vente, ro, ro, ro – når man har så meget at byde ind med, så er ro og antistress vigtigere end alt muligt andet. 

Jeg tog lidt billeder af Phoebe i dag. Jeg kunne næsten nå det uden at mit kamera blev vådt – næsten. Hendes side er ikke blevet tilgængelig endnu, så jeg smider lidt billeder af den lille lyserøde model herinde.

 

Glædelig jul til alle fra os med denne her lille opdatering.

 

 

 

 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *