En stor dag i det lille hundehus

Phoebe fylder 1 år 1.maj. Hun er sund og frisk og sprængfyldt godt humør og energi. Nu ved jeg ikke, hvordan det er  at køre Porsche, men for at skabe et billede af Phoebe i bilformat, så er hun min lille lyserøde Porsche. Der er virkeligt power og pleaser i en lækker blanding, det er bare mig, der skal lære at trykke på bremsen på det helt rigtige tidspunkt – speederen, den kommer pr. automatik:-)). Jeg har lært rigtigt meget i forhold til timing og træning med de to cockere jeg har, det er spændende og aldrig kedeligt at træne med dem.

Når det er en særligt stor dag – Phoebes 1 års dag, så er det også fordi, det er 3,5 år siden – og 3 hvalpe siden, at jeg har haft en hvalp i mit hus der ikke har taget et eneste urent skridt i sit liv. Fine på 3,5 år har det fortsat godt. Det på trods af hendes “dødsdom” på Anicura i Århus. Jeg glemmer aldrig den dag og de ord. Fine fik en chance, og hun stortrives med sin mor hos Inge og Mogens, og jeg er lykkelig for, at jeg lyttede til mig selv den dag!

 

Diva og Fine er ude at prøvekøre BMV:-). Fine soler sig på terrassen i Holbæk. 

De to næste hvalpe Soffy og Roisín var ubærligt, den tungeste gang af alle, men der var kun en vej, og der går lang tid inden man kommer over sådan noget. Jeg ved ikke om kommer over er det rigtige at sige – kommer videre er mere rigtigt. 

Phoebe er i hver tilfælde kernesund, og det er jeg dybt taknemmelig over. Vi var i kaningård i går, og det gik rigtigt godt. Man bruger kaningården til at træne lydighed, dvs. de skal ikke løbe efter kaninerne derinde. Spændende, for det er egentlig det de har lyst til:-). Jeg har fået en meget godt træningsfællesskab med Phoebe og Freja, det er berigende at være en del af et inkludrende hundefællesskab. Jeg synes lige, at Tea også skal nævnes. Hun er jo en ældre hundedame, men hun trives altså. Hun er 12,5 år. Får ikke noget smertestillede og hopper ind og ud af bilen som hun har gjort hele sit liv. 

Vi har købt et sommerhus på Langeland, og når vi er dernede, så går jeg lange ture med hundene – også Tea. Bare hun må gå løs, så går hun så glad afsted. Når vi så går ved stranden og træner lidt på turen, så er Tea den frækkeste, det er rigtigt sjovt. Hun respekterer ikke “bliv” og den slags, hun henter lige hvad der passer hende, og hun hygger sig. Hun rejser sig ubesværet om aftenen – også selvom vi har gået langt, det er en stort privillegie og glæde, at have en gammel hund som Tea i mit liv. Det var en lille bitte update fra en helt særlig dag.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *