Rigtigt forår:-)

Man kan da kun blive glad af det dejlige vejr, vi har haft har i weekenden – næsten sommer:-). Jeg har trænet en enkelt omgang hetzspor med Tea siden i mandags. Det gik præcis som nede hos schweisshundemanden, hun tog det spor, som jeg var kommet ind ad, da jeg skulle lægge hetzsporet. Da der ikke var noget udbytte på det, som kom hun tilbage og tog det rigtige spor op – det går altså lynhurtigt, når hun først er på det rigtige. Jeg vil tro, at det var ca. 200m med knæk, jeg tog ikke tid, men det tog højst et par minutter, så var hun ude ved “dyret”.

Hun bliver derude, og jeg tror godt, at jeg kan opgive at få hende retur, hvis dyret er tilstrækkeligt spændende. Det gør så heller ikke noget, hvis hun bærer pejl til en eventuel prøve.

Nu ser vi, hun er selvstændig nok til at gå, men skal så lige lære ikke at tage indgangsfoden op;-).

30-3-2014..2

Skindet er f…. tungt for mig at slæbe ind i skoven. Det er frosset/frisk, og fylder det meste af min fryser. Regner med, at det ryger ud inden så længe, da det er upraktisk på alle måder;-), så må hun nøjes med noget mere kedeligt – og praktisk for mig.

30-3-2014.1

Det er ikke let at fange Tea på  vej derhen, jeg skal jo holde mig på det sted, som hun blev sendt fra. Jeg synes dog, at man kan ane en sort målrette hund imellem træerne.

30-3-2014.3

Så er vi i den mere useriøse afdeling;-). Diva samler gerne kæppe og små træstammer op på sin vej. Her var kæppen lige lang nok i forhold til at passere på stien.

30-3-2014.4

Min Tea – mors hund.

30-3-2014.5

De to sorte 8 1/2 og 61/2 år :-).  Som to klipper af ro i forhold til Super Diva:-), der snart er 9 måneder.

30-3-2014.8

En lille smule humor er nødvendigt i selskab med Diva – prøv at se den overbærende mor – Tea bagved.

30-3-2014.7

Mor/Diva – tid helt alene i skoven. Træning og en lille gåtur – bare så hyggeligt:-).

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *