Rigtigt forår:-).

Hvilket helt fantastisk vejr det har været – og er:-). Jeg tror faktisk også, at hundene sætter pris på det. De kan godt finde på at ligge lidt på fliserne på terrassen bare for at slappe af. De har været i skoven de sidste par dage – som de plejer, og det blev også til spor igår for Tea og Diva.

Diva bliver også trænet i dirigering og markering – og det “bare at blive siddende”. Det går faktisk rigtigt godt med det hele, og hun er f…. hurtig ud og hjem. Vi arbejder på, at afleveringen ikke bare bliver at kaste den ind i hånden på mig. Jeg vil have dummien, når jeg siger “tak” på sigt. Det går godt hjemme i køkkenet, men ude i det fri er det hele i et lidt højere gear, men det lykkes nogen gange, og så er det jo fedt.

I eftermiddags gik vi først en god lang tur, derefter lavede jeg noget med Diva, som på et tidspunkt mistede koncentrationen. Helt normalt i den alder – og hun havde jo været igang i et godt stykke tid så, det var okay, men jeg vil jo helst slutte træningen på en god måde – dvs. det er vigtigt, at det er mig der slutter den af – ikke Diva, der lige finder en lille pind at lege med. Jeg er godt klar over, at det er naturligt at “overspringhandle”, hvis man er fyldt op, og jeg skal slutte lidt før og bla-bla, men jeg er ikke nødvendigvis altid så perfekt;-).

De to andre kom så ud. Først Tea og så Lærke også, og de fik så lov til at arbejde foran den lille frøken, der nu sad i bur og kiggede på. Hehe – et gammelt trick, og uha hvor hun led;-).

Efter den lille pause kom ud og løste et par små ukomplicerede opgaver, og så sluttede vi den dag:-), og Diva sluttede sin træning med “Hurrafornemmelse” og jeg styrede forløbet.

På onsdag er det så “KTH” igen, og det var en smule lettere at holde fokus sidste onsdag i forhold til første gang. Det er meget meget god miljøtræning – ingen tvivl om det. Eller ved jeg ikke helt, hvad jeg skal mene om det….

Som det ser ud lige nu, så tager jeg denne her omgang træning, og så tror jeg, at jeg hopper på noget ringtræning i Assens, når det starter efter påske.

Hundene har været med på “hestetur” her i weekenden. De fik som jeg skrev også deres egne ture i skoven, men hvis jeg kan have dem med, så kommer de med.

Lørdag var de med på en terrænbane i Fjeldsted Harndrup – et virkeligt lækkert sted, hvor Linnea og en anden islænderrytter fik instruktion af en dygtig militaryrytter. Det er et led i træningen mod et alridsstævne. De to sorte gik tur med Erling derude, og jeg tog mig af krudtuglen og kameraet.

10-3-2014.1

Lærke er ligeglad, men se Teas længselsfulde blik over mod mig:-). Søde Tea.

8-3-2014.1

Unge og ivrige kan jeg vist godt skrive;-). Jeg har slet ikke mod til det med at springe, men det har Linnea og Týra tilgengæld. Dog bliver der indkøbt en sikkerhedsvest til Linnea nu. Vi har det med denne her unge hoppe, som nogen hvalpekøbere har det med den hund de har fået fra mig – hun er fantastisk, og det ved avler/sælger godt, og hvor er det godt at kunne se dem i øjnene og sige “tak – vi er så glade for hende”.

10-3-2014.2

Beklager billedkvaliteten, det er s.. ikke alt der lige lykkes, men Týra og Linnea de havde styr på det:-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *