Fødselsdag mm…

Ikke en hundefødselsdag men Erlings 50 års har vi fejret her i weekenden. Jeg har haft fri fredag og idag, så jeg tror, at hundene har været fint tilfredse – på trods af deres liv “bag tremmer” på selve dagen i lørdags;-).

Sidste uge startede lidt skidt – tirsdag. Diva kastede op, da jeg kom hjem fra arbejde – gentagne gange. Erling mente ikke, at der havde været noget ved middagstid, men da jeg kom hjem var hun slet ikke friske ivrige Diva, men en afdæmpet Diva, der slet ikke var sig selv. Hun lå for sig selv ude i haven og virkede utilpas – og kastede op og op.

Med tanken om Frej fra Teas første kuld i baghovedet, så måtte jeg en tur op omkring Gert til tjek. Han tog det nu helt seriøst, man skal have respekt for det med, at de viser tegn på at have det dårligt. Diva fik en kvalmestillende indsprøjtning og blev tjekket. Hun fik det hurtigt godt igen, men fik så dårlig mave – den anden vej. Det holdt så et par dage, og vi kom ikke til træning onsdag, for det løb altså bare, og det er ikke praktisk, når man træner i byen… Nu er hun tilgengæld helt på toppen igen – heldigvis:-).

Vi har været en tur nede hos schweisshundemanden – Tea, Diva og jeg. Tea bliver så utroligt glad, når hun ser ham, det er så sødt.

Diva fik et overnatningsspor dernede, som var for svært for hende. Jeg vil egentlig bare have afklaret, om hun skal til prøve her i foråret, eller om vi skal vente. Vi tager en “ommer” med at 3 timers i næste uge, og jeg prøver at lave drypspor til hende et par gange. Jeg gjorde det idag på et 3 timers, og det gik fint. Diva er Diva og ikke Tea, og det er fint med mig – på en måde en lettelse. Det lyder måske lidt underligt, for jeg elsker jo Tea så utroligt højt, men det jeg har med Tea, det får jeg ikke med en anden. Jeg får noget andet af Diva, og det er dejligt og udfordrende, for jeg skal til at lære noget nyt, og det glæder jeg mig til. Diva  har et forrygende humør, som hun deler ud af med rund pote, hun elsker at være i en udstillingsring og hun er en pæn pige, og hun eeelsker simpelthen at  arbejde med dummier.

Hun kan blive ved, og det er en stor fornøjelse at arbejde med hende på det område. Her er jeg så ikke så erfaren, og jeg kunne godt tænke mig at komme lidt længere end begynderklasse til workingtests;-).  Det betyder dog ikke, at hun ikke skal til 3 timers, når hun er klar til det:-).

Tea gik suverænt godt dernede. Jeg fik besked på at melde mig til schweisshundeforeningens elitesporprøve;-). Altså, nu ser vi, for det kræver, at Tea lærer at rapportere, og det er ikke så simpelt endda. DKK´s elitesporprøve, den melder vi til, og det med rapportering, det er vi startet på idag;-) – og det kører vi på med hver dag indtil vi skal en tur ned til coaching igen:-).

16-3-2014.1

Lærke har det strålende i sin ryg igen, her er hun på “andejagt”.

Diva mødte en dejlig schnauzerdreng på 10 måneder i fredags. De gav den gas, og de legede bare rigtigt godt. Han gav frække Diva kam til hendes flødefarvede pels, og han fik så til gengæld tilbage igen. Hun er fremme i skoene, men hun har jo ikke schnauzertemperament, så det var en god makker til ham, der er af en mere hidsig race. Diva er ikke hidsig – bare legesyg, så de fandt altså bare en god balance.

Der er håb om, at de kan ses igen, for han bor her i Søndersø. Der blev også leget igennem igår, det var med en ung schweisshund, så legebehovet er måske kortvarrigt mættet;-).

16-3-2014.2 16-3-2014.3 16-3-2014.4 16-3-2014.5 16-3-2014.6

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *