Regn – regn – regn – og en fødselar.

Jeg synes godt nok, at det regner og regner hver eneste gang, at jeg skal ud med hundene. Træls, men også okay, når man først er i det.

Jeg ville gerne have taget et billede af Lærke, men mit kamera er blevet i bilen hver gang på grund af dårligt vejr. Nu er Lærke jo snart moden og meget voksen, men det er hun ikke selv helt klar over;-). På den anden side, så er hun det nok, men hun er som hun er, og vi er meget meget glade for vore sunde, altid glade og venlige hund. Jeg har det sådan med begge de to jeg har, at jeg bliver helt dårlig af at tænke på, at de ikke er meget unge mere. Hver dag når jeg er sammen med dem, så tænker jeg på, hvor privillegeret jeg er med to hunde, der bare kan styrte afsted og aldrig nogensinde trække på et ben. Lærke har så helt klart sin egen mening om, hvad der skal løbes efter, men hun kan virkeligt sætte af, det skal man ikke være i tvivl om – motivationen skal bare være der;-).

Lærke får en helt særlig fødselsdag på lørdag, men det vender jeg tilbage til…..

Vinterbillede fra 2012 med Linnea og Lærke i Sverige. Jeg bliver helt rørt af at sidde og kigge på billeder fra den tid der er gået med vores søde Lærke.

2 replies
 1. Jeanne
  Jeanne says:

  Lige en hilsen fra Lærkes opdrætter.
  Dejligt indlæg i bloggen – lyder som en typisk labrador – charme, selvtillid og lækkert hår :-).
  Tak, Gunvor for de rosende ord om Lærke.
  Venligste hilsner fra
  Jeanne og Jubilant´erne

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *