Påskeferie

Jeg har ikke været helt frisk de sidste par dage, men vi har da været ude at gå og lave lidt alligevel. I torsdags var Diva oppe og blive revaccineret  mod Leptospirose. Det er snart helt ubegrænset, hvad man kan vaccinere imod, og det er jo dejligt, hvis det betyder raske hunde og mennesker:-). Vi har planer om en tur til Sydfrankrig til sommer, og her skal jeg dryppe med Bayvantic istedet for Frontline for at give beskyttelse mod sandfluen, der kan overføre Leishmaniose. Så det bliver de selvfølgelig lige inden afgang:-).

11-4-2014.3

Mor og datter i bølgerne på Varbjerg Strand – lykken er gjort, når Tea gider at lege med en pind.

11-4-2014.4

Lærke er ved at blive moden og fornuftig;-), hun holder sig ude af alt den tumlen rundt, og beskæftiger sig med det vigtigste af alt – nemlig at finde “mad” på gåturen;-).

11-4-2014.5

Min Tea – så sød.

11-4-2014.6

Tea og Diva – super kedeligt at skulle sidde der – siger Super Diva;-).

11-4-2014.7

Igen Tea og Diva – Lærke er bagud;-) – hun leder jo;-).

11-4-2014.8

Diva 9 måneder. Nu må jeg snart få mig et liv siger hun;-) – hun er ikke skabt til at sidde og glo ind i linsen – efter sin egen mening.

11-4-2014.1 11-4-2014.2

“Jeg er skabt til at hente noget til dig mor – så fat det dog”, og det har jeg så nok også fattet efterhånden;-). Diva er absolut bedst til de lange apporteringer, for der kan man få mest fart på både ud og hjem;-). Humor er vores følgesvend – Divas og min. Det er blevet bemærket af flere, at det er som om, at hun går og smiler – jeps, hun er s.. glad – en rigtig humørbombe:-)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *