Opdateringer – åh nej ;-).

Vi er her endnu - godbidder på græsset.

Det er virkeligt det værste jeg ved. Når noget på min hjemmeside driller. Jeg kan næsten ikke tage det. Den er åbenbart blevet opdateret, og nu ser det hele anderledes ud, og jeg kunne ikke oploade alle billeder på en gang – og heller ikke skrive tekst på billedet, der er appetizer på blogindlæggene. For f… altså. Jeg håber da, at det lader sig gøre i længden.

Nå, men langt om længe er jeg så igang med at opdatere. Lidt mere udhvilet end igår – heldigvis. Jeg nyder så meget, at jeg ikke skal skynde mig med noget i forhold til hvalpene. Det er helt fantastisk så godt, at det passer, at de kom lige nu. Lærke har fået en tur i skoven idag, det trængte vi til begge to:-).

Godbidder på græsset er da også okay, det er hyggeligt for både Lærke og Catman.

Lærke er virkeligt i fæld. Store totter af grå underuld her og der – overalt. Det er ikke lige den pæneste dragt hun har på lige nu, men sådan er det altså med labrador. De fælder hele året, og to gange om året, så smider de alt tøjet.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *