Nedtælling.

Det næst sidste spor er gået før Finland. I morgen laver jeg et, der skal gås på tirsdag og så er det slut med forberedelserne på det træningsmæssige plan. Jeg kan finde på at vågne om natten og tænke på alle de ting, som jeg kan glemme, det er lidt komisk, men sådan er det. Jeg tror, at det er fordi, jeg skal køre med i en bil og ikke i min egen. Jeg ved, at Teas sporline ligger i min egen bil, meeeeen mon ikke, at jeg kan finde ud af at pakke den  ned – sammen med en million andre ting. Jeg har lavet en liste, så det kunne jo være, at jeg bare skulle tage og følge den. Sporet gik fint idag og alle sårlejer blev markeret. Det skal hun også, de point vil vi have.

Sidste søndag var vi en tur i Gadbjerg – Tea og Lærke og jeg, og den hyggelige og hundevenlige have blev udforsket af de to sorte gæster, og vi nåede en lille tur i skoven, hvor mor Lærke fik leget med sin datter – Gimle. Pludselig bliver den voksne dame hvalp igen, det skete også sidste gang, at vi var sammen med “Gadbjergslænget”. Hvor meget hunde ved i forhold til relationer, det er ikke til at gennemskue, men jeg synes, at det ser ud til, at der er bånd imellem dem – mor – datter mener jeg. Der er så også bånd imellem Silja og Dexter – selvom de ikke er i familie. De hygger sig sammen og har fået tilnavnet “pensionisterne” – hvem skulle have troet det om den gule?

Jeg kopierede det her billede fra FB, så man kan se, at der er noget om snakken. Silja er let at kende og den sorte er Lærkes halvbror Dexter.

Comments

 1. Ja, de er søde, er de.
  Og dygtige, glasdøren er da i hvert fald flot pyntet 😉

 2. Hanne Kjær-Andersen says

  Hej. Ville da lige ønske jer knæk og bræk i Finland .:-)

  mvh Hanne

 3. Ulla Mattisson says

  Jeg vil også ønske jer alt mulig held og lykke. I skal nok klare jeg godt. Det med at tænke/drømme om det om natten, kender jeg alt for godt.
  Pøj pøj.

 4. Tak skal I have:-).

 5. Karen Søndergaard says

  Hej Gunvor og Tea.
  Held og lykke/knæk og bræk i Finland.Tænker meget på jer.
  Knus fra hele flokken i Haderslev.

 6. Venter allerede i spænding… Glæder mig til at høre fra dig søndag <3 Fra alle os i Gadbjerg

Skriv en kommentar

*