Mormorrettigheder

Tea er ikke det jeg vil kalde husets sjove hund. Hun er sød og alvorlig sådan generelt. Det var heller ikke med vilje, at hun var sjov i dag.

De er jo allesammen interesserede i, hvad der er i rummet, men aller mest Tea. Da vi havde fået låge på og tændt op i brændeovnen, så det var fint med åben dør, så tittede de nysgerrige hundehoveder frem. Tea var tæt på forarget over, at hun ikke måtte overskride tærsklen til børnebørnenes univers. Jeg sad med kameraet inde i kassen, men fik det så vendt den anden vej.

11-11-2015.2 11-11-2015.3

Fnis – altså det så sjovt ud. Diva havde affundet sig med sin skæbne, det er tydeligt at se, hvorimod Tea synes, at hun bliver snydt for mormorrettigheder.

Det blev til en tur i skoven til de andre hunde i dag. Der var en gul, der i den grad trængte til at komme ud og løbe, og Tea er ved at komme ovenpå efter sin skade, og hun overgav sig flere gange til leg med Diva.

Sandsynligvis bliver det ikke til så meget opdatering på bloggen i den kommende tid – hvalpedagbogen bliver prioriteret de næste 8 uger.

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *