Lidt turbulens..

Man kender ikke dagen..,altså Lærke og jeg tog som sædvanligt hjemmefra mandag morgen kl. 6.45. og alt gik som sædvanligt indtil kl 9.20, hvor min min puls blev ekstremt høj. Jeg har prøvet det før, men ikke været til lægen med det. Der ligger en læge lige over for skolen, og der gik jeg så over efter at have sat Lærke i sit bur.

Det er ikke fordi, at jeg vil uddybe det en hel masse, men da jeg hos lægen fik at vide, at jeg ikke skulle mere i skole den dag, men istedet ud omkring OUH med en ambulance, så blev det pludseligt meget upraktisk, at Lærke var med  i skole;-).

Min skoleleder tog dog straks ansvaret for Lærke og luftede hende og tog hende med ned på kontoret, og hun er jo alles veninde, så det var bare fint for hende, det ved jeg.

Linnea hentede hende efter et par timer, og så tog hun hundene med i skoven – som jeg plejer at gøre det. Det betød alt for mig at vide, at der var styr på hundefronten.

Der bliver brug for lidt hjælp af samme art et par dage  -om et stykke tid, for jeg skal have lavet en mindre operation, der kan fjerne den tendens, som jeg åbenbart har til for hurtig hjerterytme.

Hvis jeg kender mig selv rigtigt godt, så laver jeg en detaljeret plan over hvem der lufter hvem og hvor de gør det – inden jeg pakker og overgiver mig til det der skal gøres;-).

Jeg var hjemme igår, og lille Silke kom forbi med sin mor:-).

12-11-2014.1

Lærke elsker bare børn – Lærke elsker alle:-). Så meget venlighed, som hun meget gerne deler ud af. Idag var hun med en klasse på gåtur – uden mig men med en anden lærer. Jeg havde en anden klasse, men de ville gerne have hende med, så det var jo bare skønt for Lærke. Eleverne byder selv ind og går med hende på skift på sådan en tur.

Comments

  1. Skønt billede – fra et hyggeligt besøg. Det er fantastisk med en skolehund – det giver så meget for børnene. Så et klip igår med en skolehund i en specialklasse,hvor stemningen helt var vendt. Der var ikke konflikter som før.

Skriv en kommentar

*