Lidt opdragelse

Der har været et par dejlige fridage lige i træk her, og det har selvfølgelig givet et par gode gåture. Jeg har ikke kunnet lægge spor, for der var kursus for Linnea og Týra, så jeg har kørt med trailer tre dage – ikke sådan ud i en køre, men frem og tilbage med hesten hver dag. Det var John Kristinn Sigurjónsson, der underviste, og han havde aldrig før været i Danmark, så jeg tror ikke kun, at det var heste og ryttere, der var brugt efter de tre dage. At undervise på engelsk, når man ikke er vant til det, det kræver sit. Det gik godt, og ekvipagen gjorde rigtigt fine fremskridt. Nå – ja, så var der også lige galla i onsdags, der er ikke grund til at spilde tiden her i huset pt.

Jeg har haft Tea og Diva med deroppe, og det har været ganske hyggeligt også for dem. Jeg har gået med dem om formiddagen og trænet lidt med Diva, og så har vi kørt hest om eftermiddagen. Så går de par dage jo ligesom helt af sig selv;-).

Det gør næste weekend også, der er stævne i Børkop, så der skal vi ud og køre med trailer igen.

De har gravhunde deroppe, hvor kurset blev holdt. En sød og legesyg ung hanhund, og så et par lidt mere skrappe ældre damer. Hehe, det er bare topsjovt at se, hvordan Diva kan styres af sådan en lille hidsigprop. Hun dæmper sig lige på stedet, hvis der bliver sagt noget på hundesprog til hende. Meget sundt for hende at se, at alle hunde ikke er mor og mormor med uendelig tolerance.

Jeg vil så lige vise en billedrække fra skoven i fredags, hvor Diva har overtalt Tea til at lege. Tea giver den fuld skrue, og det er ikke noget, der sker tit. Det er min fornemmelse, at hun lagde “fløjlshandsken” og gav sin datter tilbage af samme skuffe, som Diva plejer at rulle ud. Der er ikke lyd på, når de leger, og det er bare for sjov, men jeg synes, at Tea sagde til hende “Du er en stor pige nu, og der er vist nogen, der skal sætte en grænse for dig – nogengange;-)”. Lidt gravhund i Tea ville måske hjælpe lidt;-). Lærke går sin egen tur, hun blander sig slet ikke den vilde leg. Det er så sjovt, at Diva ved, når Lærke er for meget bagud. Så kalder jeg jo på hende, og så prøver Diva at hente hende “mor kalder på dig”..;-). Lærke kommer, når hun er færdig med det, som hun er i gang med, det kan hverken jeg eller Diva ændre på;-).

17-5-2015.1

Pindeleg = lykke

17-5-2015.2 17-5-2015.3 17-5-2015.4 17-5-2015.5 17-5-2015.6

17-5-2015.7

Diva blev trillet rundt, og hun var mere sort en lys bagefter. Jeg vil kalde det løn som forskyldt – helt uden at tøve;-).

17-5-2015.8

Bagtroppen – kunne måske udvide sit CV fra skolehund til antistress coach;-).

17-5-2015.9

Virkeligt flot vandplante…jeg ved ikke, hvad den hedder – endnu. Det finder jeg ud af, men synes bare, at den var så fin – ude midt i åen.

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *