Lidt god “narko”

Mallaig Black Nordic Chili nyder sit nye liv:-).

Jeg er stadig enormt skuffet over, at jeg ikke får en Tea-hvalp sådan lige med det samme. Det nytter bare ikke noget, og hvis jeg skal vende det til noget positivt, så har jeg da ro på hundefronten med kun to sorte damer, de skaber ikke meget ballade. Det giver også mulighed for at tænke og reflektere over hvordan og hvorledes i fremtiden, og det er også en god ting.

Når jeg går med hundene i skoven, så bliver der netop tænkt og reflekteret. Det er det, som jeg kalder god “narko”. De dage, hvor jeg ikke kan nå sådan en tur – måske slet ingen tur (der bliver altid en tur for hundene), der bliver jeg næsten utilpas af mangel på gåtur. Jeg tror, at kroppen og hjernen kan vænne sig til den luksus, så når der ikke er tid, så får jeg nærmest abstinenser;-).

Jeg får forresten Gimle på besøg henover nytåret. Det bliver helt godt – hyggeligt, når der ikke er små på vej, og Gimle elsker bare at være her, det er sødt:-).

Jeg har snuppet et par billeder fra FB af Chili i sneen. Jeg får jo gode beskrivelser af hende gennem Kristine, og sne er noget hun bare eeelsker:-).

Hun er da så skøn, den lille sorte Chili. Hun er blevet revaccineret og vejet oppe hos Gert, og hun har tabt 3 kilo siden hun var der med mig, så nu er hun perfekt. Stor ros til Kristine og Bo og co. for motionere og fodre hende, så hun er blevet så fin:-). (De var også stolte over hende)

 

Det er som at se fjollede Lærke – bare lidt yngre. Sne er til at rulle sig i – og bare nyde:-).

 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *