Julen sig nærmer..

Godt med labber i køkkenet. Hyggeligt siger Catman:-).

Første jul i to år uden hvalpe, det vil jeg da tillade mig at glæde mig lidt over;-), selvom jeg også savner det lidt (meget). Maria og jeg havde en vidunderlig tur i skoven i onsdags, det kom der et par skønne billeder ud af – skoven var helt fantastisk i vinterdragt:-).

Juleferien starter på fredag, og Gimle kommer på ferie fra juleaften og resten af ferien. Det glæder jeg mig til, det bliver dejligt med lidt liv i huset, og jeg har altid godt kunnet lide den lille sorte bandit. Jeg regner med at vi skal arbejde lidt med “retrieverting”, og måske også se, hvad hun siger til vildt. Vi skal selvfølgelig lige holde lidt jul først:-). Glædelig jul fra mig og de to sorte damer.

Tjek lige “king og the Castle – Catman”, han er da så ligeglad med, at der er 5 hunde i køkkenet, og tre af dem ikke er hans “egne”. Vi havde julehyggedag igår, og det nød både hunde/katte og mennesker:-).

Skøøn gåtur med min fantastiske familie – og de dejlige hunde:-). Gimle i fuldt firspring.

Søde Tea og så mig. Hun er enestående – sådan er det bare.

Jeg tror ikke, at man kan være i tvivl om, at vi er et team:-).

Lærke var altså også med:-).

“Min mor” ;-). Mange tak for de gode billeder – Maria:-).

 

 

2 replies
 1. Kirsten Vinther
  Kirsten Vinther says:

  Jeg kan huske du engang sagde noget i retning af at her i huset er det hundene, der bestemmer (over katten). Det er vist slut med det. 😉
  Godt gået, Catman.
  Ellers nogle dejlige vinterbilleder.

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *