Lidt feriestemning

Jeg har linket de forskellige aner i stamtavlen til E-kuldet. Det er ikke alle der er lige meget om, men jeg har gjort det så godt som muligt.

Vi har flyttet hestene til et andet sted. Det ligger lidt længere væk, men faciliteterne er så meget bedre end det vi havde. Det er “Gå-tur mulighederne” også, så alt i alt en win win.

I varmen her har vi været ved stranden, som er udgangspunkt for at kunne gå til Æbelø. Det køler dem lige ned, at de har fået lov til at blive våde.

Der er skov belligende lige op til ejendommen, hvor vi kan gå tur nogen gange, så der fik vi lige udvidet vores palet af gåture.

Diva og jeg har været til træning igen, og vi har fået nye lektier for. Træningen bygger øvelser op i små sekvenser, og jeg føler, at jeg kan finde ud af det vi laver -(selv jeg kan være med – hehe), men jeg har seriøst haft svært ved at tro på egne evner, når det gælder markprøvetræning.

“Det tror jeg ikke lige vi kan finde ud af” – bliver til “Jo, det kan I helt sikkert”, og små skridt fremad viser, og vi faktisk er på vej:-).

Jeg henter Cassie på tirsdag – spændende at se hende igen:-). Cassie skal som jeg har skrevet med til Norge. Lærke skal så på pensionistferie ovre hos Pia. Jeg kommer til at savne hende, men hun får det super godt, det ved jeg.

Herunder er der et par af de fine billeder, som jeg har fået af Ole. Dem tog vi også i søndags ved Dallund Sø.

image002

Lærke snart 10 år:-).
image002

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *