Børn, hunde og feriebarn

Jeg har lige hentet Cassie her i dag, og hun ligger og sover i sofaen ved siden af mig – ret hyggeligt:-). Hun indtog hundehuset som om hun havde været her hele tiden – selvom hun ikke har været her siden uge 42 sidste år.

Lærke har det godt hos Pia, hun ligger også i sofaen, så alt er som det skal være.

Jeg synes, at bloglæserne skal have lov til at se et par billeder, som Maria har taget med Silke og Gimle. Silke elsker Gimle, som hun kalder Gi. Hun er sød ved hende, og jeg ved, at Maria og Jens har vægtet at lære Silke, at man rører stille og roligt ved Gi og andre dyr. Gimle er 100% stabil og sød, og det er så dejligt, at lille Silke og Gi kan have glæde af hinanden.

De er meget meget søde sammen, men ingen små børn heller ikke Silke er uden opsyn med en hund. Derudover er Gimle en rigtigt voksen hund på 4,5 år, som der er lagt mange træningstimer i. Med hvalpe og unghunde og helt små børn, der er det lidt mere besværligt. Men nyd billederne af lille Silke og søde Gimle.

s1

Jens har helt sikkert styr på Gimle, men Silke er en stolt lille fører:-).

s2

Værsgod Gi – kødben.

s3

Er vi ikke bare søde:-)?

s4

Gimle er trænet i at tage ting fra hånden meget forsigtigt, det er en fordel, når Silke skal give noget, som hun vist meget gerne gør flere gange om dagen;-).

s5

Virkeligt virkeligt sødt billede:-).

 

4 replies
 1. Brit
  Brit says:

  Sikke dejlige billeder af Silke og Gi, det er så dejligt for Silke at hun er født ind i hundeverdenen 🙂

  Hejsa Cassiemus, kan du ha en rigtig dejlig ferie, vi glæder os til at se dig på de lokale stepper igen <3

  masser af knus fra Ella, Asta og Brit

  Reply
 2. Gunvor
  Gunvor says:

  Tak for jeres søde kommentarer:-). Skal hilse vennerne fra Cassie. Hun har været i skoven på en lang gåtur, og gået spor bagefter. I morgen skal vi i den Fynske Landsby allesammen, så det bliver spændende:-).

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *