Lidt af hvert

Jeg har fået lidt billeder fra Arthur herunder og fra Kato – to søde Cassie-Løjserdrenge. Nøj, hvor jeg glæder mig til at se dem om to uger. Kato ser jeg på lørdag, det skal nok blive hyggeligt.

Diva er kommet i løbetid, og hun er præcis færdig med den, når vi starter træning op den 21. februar, så heldig plejer jeg ikke at være.

Diva er virkeligt ved at være en rigtigt voksen pige, og hun bruger en del tid på at sidde i sofaen og kigge overbærende ned på Anna. “Sikke en opførsel hvad mor”, det er virkeligt sjovt, når man tænker på, at hun var baby for ikke så lang tid siden. Diva parres i sin næste løbetid, og hun virker helt parat modenhedsmæssigt, og det bliver rigtigt spændende at se, hvad super divaen kommer til at give. Først vil vi se frem til et aktivt forår og sommer, hvor der skal trænes og hygges:-).

Denne her weekend har været helt almindelig. Små ture ud med Anna lidt større med de voksne og så f.eks. til fødselsdag i Gadbjerg og fotografere hunde oppe på ridebanen, hvor hestene står. Tror, at de er blevet helt gode, så jeg er bare nødt til at komme i gang med at kigge nu:-).

Arthur 11 uger.

kato 2

Se lige Anna og mormor Tea. Tålmodighed er en dyd, når man er en meget voksen hund, og lille Anna insisterer på at lege.

4-2-2016.1

4-2-2016.2

4-2-2016.3

Tea er en klippe af ro, og hun tager meget pænt i mod Annas attacks:-).

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *