Drengetræf på Sjælland

Lige nu sidder jeg og forsøger at få det til at fungere med min nye fine computer og billeder. Jeg h….. sådan noget, for det program, som jeg plejer at redigere billeder i, det er udgået. Så billederne som Pia har sendt fra drengetræffet, de ligger på min nye computer, og jeg skriver på min gamle…. Jeg håber, at det går op i en højere enhed på et tidspunkt, men lige nu, så driller det.

Drengene havde en fantastisk dag sammen med deres mor og alle de andre hunde i Greve. Lidt misundelse herfra Fyn af, for det er altid dejligt at være hund ovre ved Pia.

Der blev leget, snakket og trænet lidt også. De var glade, ejerne var glade og de var rigtigt fine alle tre. Det er fantastisk for dem, at de kan bevare forbindelsen, og have glæde af hinanden også som ejere. Kæmpe tak til Pia, som tager sig så godt at Cassies børn og deres ejere.

Der er gået en uge siden sidst, og Anna har i den tid været med i skole – igen. Været med oppe på byens multibane, hvor man kunne gå op på forskellige ting, været med inde i blomsterbutikken og bare været med rundt omkring.

Vi er gået lidt i gang med spor. Med det mener jeg, at vi er begyndt at lægge noget lækkert på en kort strækning, der så slutter med noget godt. Ikke noget blod og klove, bare koncentration og snuden i jorden. Nu må vi se, hvor det bærer hen….Det er selvfølgelig for at tjekke talentet, men det er også for at aktivere hende, så hun bliver træt. Der er godt gang i Eager Sweet Anna – hehe sikke et passende navn, der skal indhold i dagen, det er ikke nok med en lille tur ud på vejen.

Jeg er nødt til lige at fortælle denne her lille historie fra i tirsdags – tirsdag morgen. Jeg anede ikke, at Søndersø var spækket med politi på grund af en ældre dement dame, der var blevet væk (hun er desværre ikke fundet endnu).

Det vidste jeg så ikke, og jeg var i bil oppe ved spejderhytten/spejderskoven med lille Anna, Tea og Lærke. Pludselig kommer der en Schæferhund løbende tværs over marken med kurs lige mod os.

Kan man se det for sig..? Jeg snupper med bankende hjerte lille Anna op i armene og håber på det bedste. De voksne må klare sig tænker jeg, jeg skal have Anna væk. Jeg når lige at få hende ind i buret, og schæferen er henne ved os. En stor hanhund, der bare er lidt nysgerrig og hilser pænt på de sorte damer. Jeg tror først, at det er en hund der er stukket af hjemmefra, men han har et meget bredt halsbånd på med “politi” skrevet på, så hmmm.. en politihund på afveje.

Pludselig kommer han i tanke om, at han vist skal tilbage igen, og så vender han om. Et godt stykke væk kan jeg se og høre en noget småsur hundefører kalde på sin hund. Det var dagens oplevelse vil jeg sige, og mon ikke hund og mand blev forenet ret hurtigt bagefter igen. Lille Anna fik ikke hilst på schæfer den dag, men når det så er sagt, så tror jeg ikke, at han havde krummet et hår på hendes hoved, det var bare ikke til at vide på forhånd.

30-1-2016.1

Dejlige drenge – Arthur, Arog og Kato i boldparadis:-).

30-1-2016.2

De er da søøøøde. Justin med Arog, Astrid med Arthur og Maria med Kato – og den stolte mor Cassie.

30-1-2016.3

Så er der hundehygge på “Grevemanér” – Maria ser også ud til at hygge sig:-).

31-1-2016.1

Herovre på Fyn trænede vi lidt lørdag. Anna henter en ælling :-).

31-1-2016.2

Første dummi er selvfølgelig lyserød:-).

31-1-2016.3

Anna elsker at ligge på madrassen på bryggerslemmen, og jeg får tics, når jeg ser det. Jeg løfter hende ned, hvis jeg kan nå det, og hun er i køkkenet om natten, og når de er alene hjemme. Så reducerer jeg da “hop op og hop ned”.

31-1-2016.4

Sådan et gammelt kødben er mest spændende, når der er en anden, der tygger på det.

31-1-2016.5 31-1-2016.6

Er jeg ikke bare sød? Anna vil så gerne have det gamle ben, men moster Diva kan godt stå for hende;-).

 

3 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *