Lækker lækker tur

Wow for en helt igennem skøn skovtur vi havde her i eftermiddag. Det var så smukt og mildt. Jeg havde mine betænkeligheder med at tage i skoven, for jeg regnede med, at der var masser af aktivitet derude, men der var så kun os – elsker det bare.

Teas negl heler stille og roligt, men jeg kan se, at hun er generet af det ind imellem, så færtskoene røg tilbage i fryseren igen. Jeg venter lige en lille uge endnu vil jeg tro. Vi er blevet inviteret til spordag i Brande, hvor Hans med Zako lægger spor for et par stykker, og det vil vi selvfølgelig gerne. Tea skal så lige varmes lidt op inden;-), hun skal gerne gå et godt spor deroppe, man er vel en smule ærekær;-). Diva skal også have et spor, og det er da bare dejligt at få mulighed for at få et fremmed spor til hende også.

Diva har erhvervet sig en eller anden form for “smuk” gul farve på den ene side. Det er noget, som hun har fået på mens jeg var på skitur, og det ligner en stor gul plet med pollen, men det er det altså ikke. Erling og Linnea ved ikke, hvor og hvornår hun har fået den, men den er ikke sådan at få bugt med. Jeg tror s.. den skal fældes af. Her en måned efter har jeg forsøgt at vaske den af: Hundeshampo, Linneas shampo der  netop bekæmper gul farve i lysnet hår, opvaskemiddel, og skurecreme. Det ender med, at hun snart bliver helt skaldet af alle de kemikalier;-). Nå, men den er blevet mindre på den måned, og det har da også hjulpet lidt med kemikalierne. Diva er jo komplet ligeglad, det er bare mig, der er lidt træt af at se på den;-).

7-3-2015.1

Teas pote med den blottede negl. Det er snart tre uger siden, at den blev revet af.

7-3-2015.2

Så dejligt ude i skoven i dag.

7-3-2015.4

Fin gul pige med en “fin” gul plet på siden;-).

7-3-2015.5

Der er da ikke noget så godt som årgangsvand. Rent vand i skåle derhjemme kan slet ikke hamle op med mosevand.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *