Jeg trænger til en ny overskrift

Som man kan se under “Hvalpetræf”, så var der besøg igår, og der var godt gang i den her på adressen. Tjek billeder og beskrivelse her.

Jeg arbejder meget med at styrke Divas gåpåmod over for andre hunde. Hun har fået en legekammerat “Walter”. Han er en blandingshvalp nogenlunde på hendes størrelse, og de har leget to gange i vores have nu, og det går rigtigt godt.

Idag har hun hilst på Basil en brun labbedreng på 6 år, der er godheden selv. Hurra for sådan en sød dreng:-), hvor er det dog skønt at møde. Vi var på kursus hele dagen ude ved hestene og Diva var med for hyggens og socialiseringens skyld. Her er også et par små tæver, og den unge leger lidt med hende, men den gamle gider ikke, og det har Diva for længst forstået:-). Mine sorte piger måtte blive hjemme hos Erling, og de fik en lang og en kort gåtur her i eftermiddag, så det er jeg og de fint tilfredse med. Jeg fik også lavet et spor til Tea derude idag. Diva fik et, der var for svært – det må jeg indrømme, og så skyndte jeg mig at lave et let, som hun gik fint. Jeg har nok også spændt buen lidt hårdt ved at tage hende på udflugt blandt heste og fremmede mennesker og Basil og så lige smide et svært spor ud også, det blev for meget, og i morgen er der nok lidt mere mentalt overskud hos hende:-).

Vi skal starte til træning på tirsdag – spændende – og godt at komme igang med noget sammen med hende.

5-10-2013.1

Så er freden forbi på puden;-). Hun er faktisk rolig, når hun ligger der:-).

5-10-2013.18

Helt tilfældigt, at jeg lige havde mit kamera på mig. Diva vil så gerne snakke med Mikbak, men det er ikke gensidigt. Jeg skyndte mig selvfølgelig at bære hende ned fra bordet.

5-10-2013.20

Ikke træt, ikke træt;-).

5-10-2013.21

Lidt træt – måske.

5-10-2013.22

Okay, jeg sover;-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *