Hyggehunden

Tegning af to tøser - Gimle og Silja.

Der er slet ikke tvivl om, at Lærke er husests hyggehund nummer 1. Når nu Tea ikke gider at gå rigtigt tur mere, så er Lærke jo alene på skansen til rigtige gåture. Det er blevet til lidt skov og lidt træning, og så er det blevet til en tur i spejderhytte med en 7.kl. altså bare et par timer. Lærke er i sit es i sådan en situation. Sjove børn og et nyt sted – og pølser;-). Det er ikke så ringe at have sådan en Lærke med, for hun er beskæftigelse for dem der vil hende, og hun gør sjove ting, så de kan grine af noget andet end hinanden;-).

Der blev kravlet rundt på eleverne i de gamle sofaer – og spillet bold (indenfor;-)) – og gået tur osv. Jeg ved jo, at hun nyder det, og at hun kan tackle situationen. Derfor må de også gerne have hende med udenfor i snor, og eleverne håndterede ansvaret for Lærke til topkarakter. Tea var ikke med, men hvis hun havde været det, så havde hun ikke nydt det på samme måde. Bare været der – ikke haft det så s… sjovt som Lærke.

Lærke har også været med ude i skoven for at rydde stier for vores rideklub – uha – motorsaven siger højt, men det er okay, man skal også have respekt for at nærme sig sådan noget. Et par timer i skoven med sav og saks, og så var det dømt eftermiddagslur til hende og tykke Tea mens vi tog en tur til Vejle – uden hunde – sidste tur ud af huset for et stykke tid. Jeg mener sidste længere tur, for selvfølgelig smutter jeg lidt ind imellem så længe alt ånder fred og idyl:-).

Mon ikke det går med et lille billede af en situation fra i torsdags? Det er da bare så sødt med Lærke på skødet af en af gutterne fra 7.kl.

Se lige det her lille billede – det er taget med mobil. Det er en tegning, som Jens har fået af Gimle og Silja af en af sine gamle kollegaer. Nu er det jo lidt utydeligt her, men det er en rigtigt rigtigt fin tegning, der bare ligner de to piger så fint:-).

4 replies
 1. Karen Søndergaard
  Karen Søndergaard says:

  Kære Gunvor!
  Rigtig hjertelig tillykke med de skønne hvalpe. Jeg bliver helt hvalpesyg igen. Vi følger med på sidelinjen.
  Kærlig hilsen fra Ole og Karen.

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *