Hjemlig hygge

Lidt hjemlig hygge skal der til, og hunde der har gået en god tur og/eller trænet lidt, de er dejligt afslappede inden døre, det vil billederne hernder bekræfte:-). I forhold til træning, så er jeg i gang med aflevering fra vand med Diva og Anna et par gange om ugen – og Tea, men hun er 100 procent stabil i den disciplin. Diva er også ved at fange det, og så er der den meget meget vandglade Anna. Vi arbejder på det, og jeg ved, at det kommer til at lykkes. Anna skal helst have 10 gange ud efter en dummy, hvor hun ryster sig på vejen op. Derefter, så kan hun godt finde ud af det. Så mange chancer får vi ikke på en prøve;-), og lige nu, så er der totalt godbidsjackpot, når hun kommer til hånd og ingen, hvis hun lige skal ryste sig på vejen. Et par måneder til, så tænker jeg, at vi er ved at være der – dog er hun meget ung og lidt fjollet, så mine ambitioner er ikke højere end den modenhed hun har – eller ikke har. Normalt så vil jeg ikke byde en hund så mange apporteringer i træk, men det er med pause, hvor Tea laver noget, så det er ikke et problem. Ikke for Anna i hvert tilfælde. Anna springer med samme iver gang nummer 12 og 13 som nummer 2 og 3. Når det er sådan, så kan man godt fortsætte. Så snart man aner en tøven eller en overspringshandling, så er man gået for langt i sin træning. Lille Fine var med inde og hente Linnea ved toget i fredags. Stor oplevelse for en hvalp fra Søndersø. Hun var tydeligt mentalt udmattet, da vi kom hjem. Altid dejligt med en træt hvalp, så er der ro til os:-). 

Vi går også lidt spor  – Fine og Anna gør. Jeg har ingen hast med Fine, hun gør det rigtigt godt, og vi arbejder fortsat på det grundlæggende – “bliv i sporet – det kan batale sig/guf”. Der ligger to mindre spor parat til Anna i skoven. Formålet med to mindre spor er at træne en større sikkerhed i begyndelsen af sporet. Anna er helt og aldeles som Tea var, da hun var ung og uerfaren på spor. De første 50-100m er altafgørende i forhold til løsningen af resten af opgaven. Har de først taget dem, så er chancen for at gå igennem resten pænt stor. Så jeg tror, at Anna bliver lidt overrasket i morgen, når vi har fundet én kattemad, så skal vi lidt længere ind i skoven, og så går “jagten” ind igen. 

De to gule damer kan også slappe af:-).

Der er helt sikker plads til Fine omme bagved mormor og oldemor.

Altså hvis Lærke var et menneske, så ville hun være pædagog. Lærke og Silke.

Mynte, Maria og Lærke.

Mathias med søde Tea. Lærke ligger på gulvet og får også opærksomhed.

Så er Anna landet hos Mathias. Anna elsker også at side hos Erling, hun er jo en lille bitte skødehund:-).

Fine er ved at lære at blive siddende – det går fint så længe, at jeg ikke går ret langt væk;-).

4 replies
  1. Maria
    Maria says:

    Sikke dejlige billeder ❤ hvor de hygger med Mathias ?? jeg kan godt huske vandapportering med Silja?? det krævede meget øvelse ?

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *