Forår:-)

Sikke et helt forrygende fantastisk vejr det har været. Tørre poter – det er noget der duer, når der er 5 hunde i huset, og derudover, så er det bare skønt at fornemme, at foråret virkeligt er på vej. Lidt billeder fra ugen der gik herunder.

Diva og Anna – de to skrup skøre tur-veninder er også bedsteveninder hjemme. Det er da søøødt.

Mor og datter – Tea og Diva. Diva kan tælle;-).Det er selvfølglig ikke helt rigtigt, men hun kan hamstre. Alt hvad der kan samles op, det bliver samlet op. De andre fatter ikke at, at det er rigtigt smart, de tygger bare på deres pinde, hvor Diva bare starter med at sørge for at få så mange som muligt. Hun er ret kvik – Divaen. 

Godmorgen – søndag morgen. kl. er 7.20, og det er alt  for sent at stå op. KH. Fine

Når man så har været i gang længe før, der var nogen der gad at stå op, så bliver man jo træt, når vi andre er stået op;-).

Jeg optog lidt videoer af Anna på spor i dag. 20t/1000m. Det er første gang, hun går så langt, og det var pænt hårdt. Hun gjorde det rigtigt godt, men det var hårdt terræn, varmt og tørt i skovbunden. Jeg går sjældent så lange spor, det er hårdt for så ung en hund, jeg foretrækker, at de tror, at det er en let og overkommelig opgave de skal på, så de fleste spor er meget kortere. Dog skal de have konditionen til de lange, og derfor skal de også trænes ind imellem. Vi har fundet anskudssted og er lige kommet i gang her under.

Det er meget kuperet terræn i dag, og jeg kan godt garantere for, at det var pænt hårdt at gå med færtsko i det. 

Den sidste er wiedergangen. Hun er ude i enden, da jeg begynder at filme. Vender om og tager sporet det rigtige sted. Det er ikke altid, at det går så let. Jeg har rodet rundt i mange wiedergange med Tea på prøver, men ind imellem, så kan det gå som i dag.

Sådan her ser man ud bagefter. Falder om lige inden for døren:-). Man skal være bevidst om, hvor hårdt det er for en hund at gå krævende spor. Anna elsker det, men hun var altså godt brugt efter i dag.

Lille Fine på 3 timers

Fine fandt et skind i dag – dygtig var hun. Hun har arvet Divas evne til at sende sideblikke:-).

Vi elsker at bade – de sorte gad ikke bade i dag. De stod lige bagved mig og lod ungdommen more sig.

Fedt at folk smider plastikflasker i skoven synes Fine. De to gule veninder har gang i deres egen leg ude i siden, og Fine synes, at de er så seje.

4 replies
  1. maria
    maria says:

    Hyggelige billeder 😀 Vi var forbi skoven i Gadbjerg i dag, den er super smuk nu – helt dækket med anemoner:-)

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *