Hilsen fra et par drenge – og tillykke med 3 års dagen til B kuldet.

Jeg har fået en hilsen fra Sammie – Mallaig Chief Commander – fra  C-kuldet. Han har det godt, men er pt. “Teenager in love” på grund af løbske tæver – som Camilla udtrykker det:-). Søde Sammie – jeg husker ham tydeligt som “rødemanden”, da han var en lille bamset hvalp med de sødeste øjne. Sammie er nu 2 år som resten af C-kuldet.

1458858_10201848696813423_338567562_n[1]

Hilsen fra en halvbror – Balder – Mallaig Daddys Boy. De er meget glade for ham skriver Torben – tak:-), det er jeg så rigtigt glad for at høre.Vi kom jo til at kalde ham “fede”, da han var “lille”. Han lignede en lille tyk isbjørn, men nu er han altså fint slank – og en dejlig fyr på 4 måneder.

Balder

Det varmer så meget, når jeg hører fra mine “små”, at de klarer sig godt ude i livet.

Diva og jeg var til træning i regnvejr i går aftes, men det skulle da ikke skræmme os væk. Vi fik lidt øvelser med hjem, men først og fremmest, så får vi trænet under andre omstændigheder end herhjemme. Der er to gange tilbage af denne her omgang træning. Så må vi se, om jeg finder et nyt hold, eller vi bare holder pause og her i december og januar. Jeg tror ikke, at der er mere at komme efter på “Dyrenes Klinik”, de har vist kun hvalpehold. Jeg har været glad for det. Holdet er lille, og jeg føler mig ikke som en “forbryder” fordi jeg lidt tolker øvelserne som de passer mig, det er rigtigt godt. Igår fik Diva ikke lov til at lege, da de skulle lege allesammen på grund af en skade i hegnet i den ene indhegning fra stormen i mandags. Vi gik bare ind på klinikken og lavede lidt på den anden side af hegnet, og det accepterede Diva da nogenlunde;-). Diva skal ikke lege med hvalpe, der er større end hende selv, og det er heller ikke et problem for træneren, at jeg siger nej tak, og det er jeg seriøst glad for. Jeg har jo oplevet, at det blev pustet op i helt utrolige dimensioner i den lokale DCH klub for et par år siden – eller 3, da jeg ville starte med Chili dernede. Hvis min hvalp ikke måtte lege bunkeleg, så tog den skade af det, og jeg skulle lave alle øvelser – ikke sorter som jeg helst vil. Jeg ved ikke, hvordan det er dernede nu, men siden har jeg da været opmærksom på at undersøge holdningen til leg og den selvtænkende hundefører;-).

Diva får ikke kommandoer i træningssituationer. Jo, “værsgod” kan hun få, men ikke andet endnu. Det kræver ret stor omtanke at tilrettelægge øvelserne, jeg skal vende meget helt rundt og se små sekvenser som et trin på vejen. Det er ret sjovt, og Diva bliver sjovere og sjovere at arbejde med.

Når Diva gør noget som hun ikke må, så får hun “Nej”. Det kan være at bide i os, de andre hunde, Catman, reolen ..etc. Det hjælper også (lidt i hvertilfælde;-)). I træning bruger jeg ikke nej. Det er der ikke grund til. Hvis hun ikke lykkes i en øvelse, så er det min fejl, og det skal hun jo ikke rettes for.

Diva skal selv byde ind med forskellige “ting”. Fra sidste uge og til nu er der kommet “dæk” og “jeg kan selv flytte lidt på mine poter på baljen” – uden opfordring fra mig. “Dæk” er slet ikke sikker endnu, men den er på vej, og hun ved nu, at det er en mulighed:-).

En stor varm hilsen til de skønne B-banditter – tillykke med jeres fødselsdag d. 7. november – 3 år bliver I. Hav en rigtigt god dag alle 7:-).

 

 

4 replies
  1. Maria
    Maria says:

    Jeg har tænkt mig at lave en leverpostejslagkage, hun kan få når hun kommer hjem. Hun er med Jens på arbejde i dag, og der får hun en tur i hundeskoven og ben 🙂

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *