En rigtigt god tur

Det var en lang dag – og en lidt lang køretur derop, men Diva og jeg havde en god oplevelse, og jeg synes, at vi fik vasket tavlen ren efter det første skue, der gik så galt for Diva.

Diva var i et forrygende humør, og hun spildte ikke tiden med at sove, men fik det bedste ud af turen i “tivoli”. Der var jo masser af mærkelig racer og mennesker, der meget gerne ville hilse på hende osv. Super socialisering:-).

Vi ventede i 3 timer på at komme i ringen, og jeg var jo lidt nervøs for, at hun ville være udbrændt, når hun skulle ind, men det var hun slet ikke. Her er hendes “powergen” rigtigt nyttigt:-), hun kunne let have snuppet en omgang til;-).

Vi har prøvet at forberede os ved at træne “stå og trave pænt”. Et er dog hjemme og noget andet er ude. Stå gik rigtigt godt synes jeg. Trave gik også fint i første runde, men i sidste omgang blev hun lidt fjollet, og sådan var det så den dag. Vi er ikke færdige med at træne, og skal nok have en lektion til af Fru Hust inden alt for længe;-). Vi er på vej og det er spændende at arbejde med.

Diva fandt sig pænt i at få åbnet munden og også i at dommeren befølte hende, det var godt, så er vi trygge næste gang også.

30-10-2013.3

Diva ser da nuttet ud. Det er hun også, meeeen jeg tror, s.. at de to sorte nød deres fridag igår. Erling og Linnea sørgede for et passende antal gåture til dem på dagen.

2-11-2013.1

De har sneget sig i sofaen. Vi har faktisk regnet ud hvorfor;-). De er ikke helt tilfredse med den lædersofa, som vi har købt til dem;-). Vores er simpelthen blødere;-). Linnea tog billedet lørdag, hvor de syntes, at de havde retten til sofaen helt på deres side;-).

3-11-2013.1

Hjemme hos mormor igen – lørdag aften.:-).

31-10-2013.1

Dagen inden Herning. Efter endt spor var der fri leg med skindet, og hun er en” killer” som sin mormor.

4 replies
  1. Kirsten Vinther
    Kirsten Vinther says:

    Jeg kan slet ikke stå for de billeder hvor de ligger sammen, at de føler samhørighed, også Lærke og Diva.
    Jeg kiggede for nylig gamle billeder, hvor Karla hilser på sin mor, det er bare så sødt.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *