Hektiske dage

Vi havde gæster i onsdags, og i den forbindelse var vi om Dallund Sø med gæster og hunde. Det blev også til en badetur for hundene. Min nevø og niece på 8 år gik med Lærke og Tea, og de går jo bare helt af sig selv, og er idéelle “børnehunde” især Lærke. Tea er egentlig helst fri, men hun tolererer dem selvfølgelig, og følger pligttro med dem i snor.

De har selv hund derhjemme – en blandingshund, men den kan de ikke gå med, så det var stort at “styre” de to sorte damer

Ellers har vi været i skoven, vi har faktisk også været på stranden sådan lidt tilfældigt, da vi var ude at køre. Det var helt vidunderligt at se hundene løbe ud i vandet:-). Det var sent, og der var ingen andre, så de kunne bare nyde det.

Et par gåture er det også blevet til idag – og lidt træning – og lidt spor:-). Der er ikke noget at sige til, at der er udsolgt nu. Der kom lidt flere tilbagemeldinger i forhold til træf. Både nogen der desværre ikke kunne og så et par tilmeldinger.

Som det ser ud nu, så kommer: Karen og Ole med Nynne (C-kuld), Jens med Gimle (B-kuld), Kathrine med Baloo (C-kuld – dog kun til gåturen), Lars og Charlotte med Gaffa (D-kuld) og Torben og co. med Balder (D-kuld).

Jeg glæder mig til at se den lille sluttede kreds af engagerede ejere:-).

Vores feriebarn stortrives. Hun hygger sig og falder bare ind i flokken og vores hus:-).

1-8-2014.2

Man kan bade 4 gange undervejs, hvis man går den helt rigtige vej i skoven. Cassie eeelsker vand.

1-8-2014.3

Det er ikke let at tage billeder inde i en mørk skov, men det er altså Cassie, der i den grad nyder afkølingen.

1-8-2014.4

Diva og Cassie giver den ind imellem max gas, når vi går tur. Vanskeligt terræn er ingen hindring;-).

1-8-2014.5 1-8-2014.6

Diva har fået en storesøster, og det er sundt for hende, at hun “smager lidt af sin egen medicin”. Cassie står ikke tilbage for hende, og kan fint håndtere sin lillesøster.

1-8-2014.7

Der kom to heste, det så de lidt før mig;-). De to unge i snor så, og de to gamle bliver bare siddende. Ligesom sidst Cassie var her, så ligner hun en blanding af sin mor og mormor. Der er meget tydeligt Rumle over de øjne fra Lærkes far – helt klart. På den anden side, så kan jeg på afstand tage fejl at Tea og Cassie, så der er ret meget Tea over hende også.

1-8-2014.8

Belønning for “sit” at finde godbidder på en mountainbikeforhindring.

1-8-2014.9 1-8-2014.10

Vandhullet fra den anden side;-). Det er i øvrigt Felix grav, det var hans ynglingsted.

1-8-2014.11

Formiddagstur på vej ud til hestene.

1-8-2014.12

Altså Lærke igen igen. Dallund, Gardon eller stubmark i Skamby – who cares;-).

1-8-2014.13

Så giver de unge den gas igen, og Tea nyder sin ferie, hvor hendes ældste tager lidt over, og tager sig af den “lille”.

Skriv en kommentar

*