Gråvejr og mørke og mest indendørs hygge

Gråvejr og mørke eftermiddage er giver ikke mulighed for at tage gode billeder. Jeg elsker jo at fotografere, og både mit elskede kamera og mine færtsko holder fri i hverdagene. Indendørs billeder kan også gå, meeeen de rigtigt gode, dem får man udenfor.

Hundene nyder brændeovnen og sofaen, når de har været ude på deres eftermiddagstur – og det gør vi andre også her om aftenen.

Diva faldt i vandet ved Dallund Sø idag, så fik hun da afprøvet, at hun godt kan svømme;-). Foran slottet er der altså bare dybt, hvis man går ud i vandet, og det kunne hun jo ikke vide;-). Nå, men hun kom op ved egen kraft og tog en ordentlig hvalpeløbetur bagefter – totalt krudtugle:-).

Jeg har snakket med Hans, der fik Zacko, der skulle være schweisshund – eller skal være, for det går rigtigt godt med sporarbejdet. Rigtigt godt at høre:-) – og jeg glæder mig til at følge dem.

Chili fra Lærkes B-kuld udmærker sig på jagt med Bo. Hun får ros fra de andre jægere for sin ro og gode evner som jagthund i det hele taget. Bo er super stolt siger Kristine (min kollega og Bo´s kone). Det er jeg også – og især glad for at høre, at familien er enige om, at Chili er det bedste de nogensinde har købt:-).

Det betyder så meget for mig, at mine hvalpes ejere sætter rigtigt pris på deres egen helt unikke Mallaiger:-).

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *