Godt nytår

Livet går videre i det gule hundehus selvom jeg savner glade søde Lærke. Der skal lyde et godt nytår herfra. Hvem ved, hvad 2018 bringer? Jeg håber selvfølgelig, at der kommer hvalpe til foråret, men ellers har jeg ikke mange store planer lige nu. 

Jeg har ikke været så flittig med mit kamera på det sidste, men det er altså heller ikke ret fotovenligt vejr. Jeg er ikke meget for at have det med ud, hvis der er chancer for regn, og indefor til et hurtigt “skud”, der er mobilen altid i nærheden.

Mine hunde elsker puder – her er det Diva, der tager en slapper i sofaen.

Jeg er glad for Siccaro dækkenerne. Hvis de er våde, så tørrer de ret hurtigt, hvis de får det på. Diva har “sanket i lade” dvs. samlet lidt flere goodies end hun oprindeligt var tildelt. Hun er hurtig som en haj, hvis de andre kortvarrigt forlader deres:-).

Klokken er 24 i hundehuset – Diva og Anna er fuldstændigt ligeglade.

Fitte sover, og det gør Tea også.

Strandtur i dag den 1.januar. Fine og Anna i vandet og Diva kigger lidt på. 

 

Der er bare ro efter en god gåtur, og jeg forstår ikke rigtigt, hvordan man kan leve uden.

Poterne og mig på tur.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *