Farvel Lærke

Husets altid glade, altid søde gamle sorte pige er væk. Hun måtte herfra den 24.december om eftermiddagen. Det var selvfølgelig ikke planlagt, at det skulle gå sådan. Jeg vidste godt, at hun var ved at være træt, men pludselig blev hun så dårlig, at der kun var et at gøre.

Man ved det jo godt, når man køber en hund. Sorgen man får med, da hundens liv er langt kortere end vores. Men det kommer alligevel bag på mig, hvor tomt det føles uden Lærke, der nærmest har været her “altid”. 

Hvem skal nu rumstere under spisebordet mens vi spiser? Hvem skal stjæle rundstykker? Hvem skal passe og præge hvalpene på aller bedste måde – og med en engels tålmodighed? Hvem skal danse en glædesdans efter endt negleklipning – eller bare fordi man er glad? Hvem skal bade som en sort flodhest i søer og hav, når det altså er passende varmt? Hvem skal rulle sig i græs der er “rulleegnet”? 

Det bliver svært at udfylde det hul hun efterlader med sin enestående personlighed. Lærke var i flere år med Linnea på hundelejr, noget de begge to virkeligt satte pris på og oplevelser, som Linnea aldrig glemmer. Vi drak selvfølgelig Lærkes skål juleaften, og det tror jeg, at vi vil gøre igen næste år, det bliver på en måde også Lærkes dag. Tak for Tea og alt du gav – Lærke. Hvil i fred.

Lærke med på sommerferie ved Vesterhavet juli 2017. Lærke elskede børn – her er det lille Mynte.

 

3 replies
 1. Karen Søndergaard
  Karen Søndergaard says:

  Stort knus til Jer alle herfra.?❤️ Den kære Lærke. ❤️ Mormor og oldemor til mine to.❤️ Sov sødt kære Lærke.❤️

  Reply
 2. Jeanne Hust
  Jeanne Hust says:

  Til Gunvor Hjort
  Har lige opdaget at Lærke ikke lever mere.
  Hun har været en fantastisk hund for dig, og for din kennel, og du skylder hende stor tak for alt hvad hun har bidraget med til jeres familie og dit liv med hundene.
  Du har helt ret i at hun var enestående
  Det havde klædt dig at orientere mig om at hun ikke er mere!
  Venlig hilsen
  hendes opdrætter
  Jeanne Hust
  Jubilant Labradors

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *