Forår

Så blev det forår i hvert tilfælde for en tid. Vi var afsted i onsdags – Freja og jeg i FT klubben. Det ligger dejligt tæt på, og der er nogen vi kender fra vores fredagstræning på holdet, det er lidt hyggeligt. Træningen var meget med at gå og stoppe og få kontakt til hunden, og det var egentlig fint, så fik vi frisket lidt op på nødvendigheden af at blive ved med at træne grundtræning. Vi har øvet en del stop siden, og det hjælper også. Lørdag var første agilitytræning uden hund, men jeg havde altså Freja med, og hun var med inde i klubhuset og høre introduktionen. Grundprincipperne i træningen kan bestemt overføres til det jagtmæssige, jeg tror det bliver rigtigt godt. Når det gælder jagt, så er det en meget stærk drift hos Freja og hendes type hund i det hele taget. Det er ikke bare så super simpelt at få lydigheden til at slå igennem, hvis der er fristelser i form af fugle, men jo mere vi laver sammen som hun synes er sjovt, jo mere fokus får hun på mig, og det er det fokus jeg skal bruge.

 

Når Freja går tur, så løber hun tur – altid og hele tiden. Det er med snuden i jorden og fuld fart frem og tilbage.

På grund af tempoet, og de hurtige beslutninger sådan en cockerpige kan tage, så er indkald og lydighed SÅ vigtigt. Freja er ved at være dygtig til at komme på fløjte og indkald.

Det grå guld, hun er så super skøn – min gamle ven. Blikket i de øjne, så rolig og så sikker på sit eget værd.

Det er klippet fra en video taget med telefon, så fototeknisk set, så er det ikke optimalt. Jeg synes bare, at det var lidt godt alligevel. Hvor der er en vilje er der en vej – lille cocker med stor vilje, når der skal hentes noget i vand. Jeg skal dog være opmærksom på, at hun bliver mega afkølet i vand, så det er på med Siccarodækkenet bagefter. Hun synes det er super sjovt, og jeg elsker altså svømning som motion for hunde.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *