Mors ansvar;-)

Tea har påtaget sig en form for ansvar overfor Diva. Muligvis nødtvunget, men når der åbenbart ikke er nogen vej udenom, så  leger hun med Diva efter talrige opfordringer fra “ungen”. Nu når billederne er taget, så kan jeg jo slappe helt af, når de giver den gas, det er ikke så sjældent at jeg har bedt en stille bøn om at Divas led kunne holde til det, som hun selv syntes. Jeg venter fortsat i spænding, og i morgen skal der 3 unger på oppe hos Gert.

Diva var i øvrigt heldig (for en gangs skyld) i forhold til, hvor stenen skar hul i hendes “håndled”. Hullet var meget tæt på bøjesenerne, og det havde været meget skidt, hvis det var gået ud over dem sagde Gert. Så held i uheld på en måde. Han syntes, at det så fint ud, og vi skal ikke gøre mere ved det.

Vi var til træning igår – alle hundene og mig. Vandapportering på programmet, og det ville de gerne alle  tre:-). Jeg fik lidt at tænke over i forhold til mit eget kropssprog, så det var givende på flere planer.

Diva har leget med sin schnauzerven igen. Han kom faktisk helt tilfældigt forbi oppe ved gymnasiet, hvor jeg var ved at lave noget med hende. De er bare bedste venner, det er på en måde et lidt umage par, men for pokker, hvor får de løbet og leget, og de er meget jævnbyrdige og enige i måden at lege på:-).

frankrig.1 Frankrig.2

Morgenleg på morgengåtur i Frankrig. Et ret lækkert areal at lufte på – vildsvinefrit;-).

Frankrig.3 frankrig.4

Diva med forbinding. Hvad man dog ikke kan bruge gaffatape til – og fine flade bumuldsdimser, som jeg havde fundet i Lidl dernede.

Herunder leger mor og datter. Nu i DK, men her absolut lige så varmt, så efter sådan en tumletur, så skal de en tur ned til Dallund Sø, så de ikke koger helt over. Hvis Tea giver efter og leger med Diva, så får hun fred efter lidt tid. “Okay, okay så får jeg det overstået – og det slanker i øvrigt også;-)”.

20-7-2014.1 20-7-2014.2 20-7-2014.3 20-7-2014.4

Gode gamle Lærke er også med, og går sine egne veje – som hun plejer:-).

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *