En tur til Harte Hundesport

Nu er jeg jo på ingen måde schæfermenneske, men, men, men en sød og rolig dreng på 8 år, som Diva hilste på idag i Harte – Teis hedder han.

Vi var en tur i Harte sammen med Maria og Jens idag. De træner Gimle og Silja der hver søndag – altså selvtræning, og det er egentlig en brugshundeklub, men man kan træne hvad man vil, og det var super hyggeligt.

Vi startede ud med at Diva skulle igennem en naturlegeplads for hunde med forskellige balanceøvelser – og et metalrør til at gå igennem. Det klarede hun rigtigt flot, det var bare så sjovt – syntes hun. Ikke svært – bare sjovt.

Så kom der et kuld schæferhvalpe på 7 uger på besøg, og de skulle ind i en indhegning, som de har på stedet. Diva skulle ind og hilse på, og det gik også rigtigt fint. Jeg var lidt nervøs for, at hun ville blive for vild, men det blev hun faktisk ikke. De var ikke specielt sjove, godbidderne i græsset var faktisk sjovere;-).

En tur i bilen for at hvile sig lidt, og de to sorte skulle jo også prøve legepladsen. Det var skægt at se, at de kæmpede lidt mere for at holde balancen, de var lidt mere klar over, at det var noget underligt noget, men især Lærke synes, at det var rigtigt sjovt.Så var der en schæferhvalp på Divas størrelse, der var klar til en omgang leg i indhegningen, og det var sjovt at lege fange med ham:-).

I bilen igen med hende, så hun kunne slappe lidt af, og inden vi kørte hjem skulle hun hilse på Teis – en 8 år gammel hanhund. Det var aftalt på forhånd og en del af mit arbejde med at få den dumme oplevelse med biddet til at forsvinde. Lidt hjertebanken havde jeg da, da ejeren kom med den meget store dreng, men han var helt og aldeles rolig og pålidelig. Jeg blev helt betaget af ham, det må jeg indrømme – nøj, hvor var han blid og sød. Han er forhåbentlig lagt på lager i Divas hukommelse som en rigtigt god oplevelse, han ligger i hvert tilfælde i mit hjerte nu:-).

Så skulle de store en tur i skoven inden vi vendte bilen mod Fyn igen – altså Silja, Gimle og Lærke og Tea. Lille Diva måtte blive i bilen, men hun var da med mig i skoven, da vi kom hjem. Kontakt-træningsøvelser havde hun fint overskud til, på trods af dagens ellers spændende program;-). Jeg skulle jo lige have lagt et spor til Tea, som i øvrigt har det rigtigt godt:-).

13-10-2013.1

Fangeleg – Diva var hele tiden foran, og den lille fyr gav godt med lyd, for det var da uretfærdigt;-).

13-10-2013.5

Hej Teis

13-10-2013.2

Hej Diva

13-10-2013.3

Du er faktisk sød – på en måde sødere end den hvalp, som jeg har derhjemme siger Teis;-).

13-10-2013.6

Det er da så sødt – går lige i hjertet:-).

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *