En tur til Århus

Så har vi været afsted, og det er lidt svært at sige, at det var hyggeligt, det var simpelthen for vådt. Dog var jeg super glad for Cassies fine kritik og Excellent, der blev ikke givet ved dørene nemlig;-).

Både Cassie og Diva var glade, søde og lette at have med – både rundt på stedet og i ringen, så det kunne jeg ikke klage over – kun over regnen.

Erling har selvfølgelig passet de to andre, og Cassie ligger og sover her ved mine fødder. Selvom der ikke er så meget fysisk aktivitet i at være på udstilling, så er der aktivitet på en anden måde, og Cassie er træt nu:-). Det er Diva også – skøøønt, så har hun haft en lidt krævende dag, det er dejligt at se, at hun er i stand til at falde “omkuld”. Hun ligger bare for sig selv og sover, det gør hun faktisk normalt.

Vi fik lidt “slik” med hjem på de værdikuponer, der er blevet delt lidt ud af det til dem allesammen nu. Vi snupper en tur i ringen igen på lørdag. Der er ikke billeder fra dagen, mit kamera skulle ikke udsættes for alt det vand;-).

Et par uger gamle billeder af den sorte og den gule må fylde lidt idag:-). De er da okay fine:-). Søde og sunde, det er de i hvertilfælde.

4-8-2014.88

4-8-2014.3

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *