Diva under strålerne

Så er det overstået og billederne sendt til DKK. Gert synes godt, at jeg kunne unde mig selv en god flaske vin idag – jeg har købt den, men den ligger og venter til på lørdag;-). Divas led så top fine ud, han havde intet at udsætte på dem, så nu håber jeg, at DKK er helt enige. Jeg har jo aldrig set hende halte overhovedet, og hun er ikke født til at skåne sig selv, der har været fuld power på – altid, og hun har leget og motioneret fra en tidlig alder. Diva har ikke været tyk, og hun har ikke gået på trapper eller sprunget i bil. Det er det eneste, som jeg har skånet hende for, så jeg ved snart ikke med det med leg og motion, det har Diva så tilsyneladende godt kunne tåle.

Nu går jeg så ind i en tid, hvor jeg tjekker hundeweb hele tiden – hehe :-), sådan er det altså bare, det ville være så dejligt med et perfekt resultat.

Diva her været noget slatten idag – efter narkosen. Jeg tror, at de to sorte nød den meget rolige gule, der kom tilbage fra dyrlægen;-). Det kan da være, at hun skal have en lille let narkose, hvis hun skal til prøve en dag;-). Jeg prøvede at lade hende sidde på “brugsprøveafstand” igår, og hun havde simpelthen så meget krudt i sig, at hun løb en ordentlig tur rundt om Linnea, der var med deroppe. På hvalpemanér med r… ind under sig. Hun hentede dummien med så meget fart, at hun kurrede hen over græsset, altså underholdende det var det – helt sikkert, men bestået, det var det s.. ikke;-). Vi når det nok, hun er langt mere moden nu end hun har været, så jeg tror på, at vi få ro på hende og styr på småtingene:-).

7-7-2014.9

Dejligt feriespring ud i Gardon.

 

 

Comments

  1. Karen Søndergaard says

    Hjertelig tillykke med veloverstået røntgenfotografering. Det har du om nogen fortjent med tanke på alle de sunde hunde, som du har leveret ud af huset 🙂
    Sommerhilsner fra Ole og Karen.

  2. Gunvor Hjort says

    Tak skal I have:-). Jeg er jo først helt rolig, når det står på Hundeweb.

Skriv en kommentar

*