Det var den sommerferie

Mallaig Bright By Nature - Gimle.

Det er altid lidt vemodigt, når skoleferien er slut. Det har været en rigtigt god sommer – på alle måder, men det er okay at komme igang igen. Jeg kan rigtigt godt lide mit lærerjob, og glæder mig til at se mine elever og kollegaer igen:-).

Mine 3 pensionærer fra Gadbjerg holder dog  ferie et par dage til her på Fyn, men Linnea har fri til på onsdag, så jeg har hjælp med at gå med dem. En lidt stor flok at lufte alene nemlig;-).

Idag har jeg trænet dobbeltmarkering med Silja. Hun er dygtig og super arbejdsom. Spor med Gimle og Tea, og så gåtur med alle om Dallund Sø – sammen med bror Diesel – inklusive badning naturligvis. Katja havde en bold med, og Tea fik den generelt. Gimle og Diesel gjorde dog deres for at nå at få den, men Tea var lige en smule hurtigere – i dag i hverttilfælde. Sjovt det var det, og både hundene og Katja og jeg var plask våde efter “deres” badetur.

Der løber stille og roligt tilmeldinger ind til hvalpetræffet – glæder mig så meget til at se mine “børn” igen:-).

Gimle med et rådyrløb efter sit spor.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *