Bededagsferie

Vi var til barnedåb her i fredags, og hundene var i bilen noget af tiden og så lidt i haven – og lidt ude at gå. Det gik fint nok selvom de nok gerne havde deltaget i buffeten;-) osv..

Igår var en helt almindelig skovtursgåtursdag, og jeg har ikke fået lavet noget med dem i denne her ferie, jeg synes ikke, at der har været tid, så de har slappet heeelt af. Der var så lige turen til Hedensted for Diva, det er jo en ret krævende omgang – indtryksmæssigt set. jeg havde bur med for første gang, og der sad hun mod forventning udmærket. Hun sov ikke, men hun lavede heller ikke ballade derinde. Det er på sigt, når hun vænner sig til det en god måde at slappe af på, så det kommer helt klart med næste gang også.

Karen og Ole var forbi Hedensted med Nynne – hyggeligt. Jeanne Hust, som vi går til ringtræning hos, var der også, og det var godt at få at vide, at vi gjorde det godt derinde:-).

18-5-2014.s1

Silja har det godt lige nu, og hun spillede fodbold i haven med drengene til barnedåben – det var super sjovt, og der har ikke været efterfølgende halthed. Silja er derudover så godt medicineret i forhold til epilepsi, så hun er blevet helt sig selv igen, så Maria er rigtigt glad for, at hun har fået sin hund igen:-).

18-5-2014.2

Når jeg ser mig lidt omkring, så er det svært at få øje på kvalitetshoveder i racen lige nu – de færreste hunde har hele pakken, og det påstår jeg heller ikke mine har, men de har  altså ordentlige labradorhoveder:-). Lærke er snart 9 år gammel, og man skal lede efter de grå hår – tak for det Rumle:-).

18-5-2014.3

Tea har et rigtigt fjollet og sødt udtryk her. Hovedbilledet er ikke sååå godt, men der har været så mange gode af hende gennem årene, så jeg lever med et halvgodt idag;-). Jeg elsker Teas hoved, men her skal man ikke lede efter de grå hår, hun har masser selvom hun “kun” er snart 7 år – hilsen fra far Diesel, der så har givet hende så meget andet godt:-).

18-5-2014.5

Umodent hoved – inden i og uden på:-) Diva 10 måneder, men regulært og godt – efter min mening, så vi holder på endnu med de gode hoveder, og jeg vil kæmpe for at bevare det gode hovede – igen både inden i og uden på:-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *