2014

Når jeg ser tilbage på 2014, så blev året skudt igang med at lille Silke blev født :-). Hun bliver 1 år på fredag, så vi glæder os til fødselsdagen:-).

På hundefronten, så behøver jeg ikke at gå i detaljer med, at hundene har været og er med os, når vi er på ferie f.eks. eller, når vi er andre steder, hvor det overhovedet er muligt. Det er jo egentlig den største glæde af alle vi har med hundene, at de altid er sammen med os, og deler alt med os, det er det, der giver mening. Jeg kan slet ikke tolerere, når jeg ser hunde i hundegård og en bil i indkørslen – eller folk gennem vinduerne i stuen.

“Shame on You”- der findes ikke undskyldninger, der er gangbare i forhold til at stuve hundene af vejen, når man selv er hjemme, det er jeg meget modstander af. Jeg kunne ikke drømme om at sælge en hvalp til et liv i løbegård, og sådan er der desværre nogen hunde, der bruger det meste af deres liv.

2014 har ikke været mit største “præstationsår”, men det har været et år, hvor jeg har tænkt en del over – “hvorfor og hvordan”, og det vil jeg skrive lidt om i begyndelsen af det nye år.

Lærke og Tea blev godkendt som besøgshunde gennem Trygfonden, og i indeværende skoleår, er deres liv som skolehunde begyndt. Det er så berigende for de to sorte piger, og virkeligt fantastisk for mig at se, hvor meget de har at give af, og hvor glade eleverne er for dem.

Tea har ikke deltaget i prøver i 2014, men hun har gået spor for sjov og hentet masser af dummier, og så har hun fået et humør, som jeg aldrig havde set komme. Tea har da også været trænet i rapportering her i år, og det gik rigtigt fint, hun kunne nemt finde ud af at gå selvstændigt ud til dyret.

2014 var det år, hvor Tea begyndte at lege – 7 år gammel med sin helt ekstremt legesyge datter:-).

Jeg skrev igår, at vi tog afsked med Silja i 2014, og for at være en smule kronologisk, så skal det med her også. RIP – lille gule pige, du er elsket og savnet.

Cassie kom på besøg i sommeren 2014. Et intenst og berigende besøg, hvor hun satte sit solide sorte potespor i vores hjerter herovre på Fyn – med sit altid gode humør og bare dejlige væsen:-).

Cassie og Diva blev begge svenske vildtsporschampions i efteråret, så lidt har vi da præsteret i Kennel Mallaig i år. Cassie efter meget lidt træning.

Turene til Sverige var andet og mere end prøverne. De var menneske og hundehygge på højt plan – det kan ikke være bedre. Gåture i de uendelige skove og griseører til dessert.

Det er blevet til lidt udstillinger for Cassie og Diva. To gange har Cassie været på, og hun elsker at løbe rundt og vise, hvor lækker hun er. Cassie kom ud af det med et exellent og et very good.

Diva blev BIR hvalp i Nyborg, og er siden blevet placeret, når hun har været med. Diva har meget let ved at stille sig op, og hun tager de lange dage med højt humør. Hvordan det kommer til at gå på sigt, det må tiden vise, men det er sikkert og vist, at Diva altid har et forrygende humør med sig:-).

2014 blev det år, hvor vi efter lange og grundige overvejelser satte vores hus til salg. Vi ønsker at få plads til hestene hos os selv, og komme ud,  hvor det ikke gør noget, at 4 hunde lægger efterladenskaber på de mindre lufteture – den store vil jeg nok stadig køre ud på. Erling vil også gerne have noget plads til udstyr og en god stor have.

Store beslutninger og overvejelser der virkeligt betyder noget – de koster. Jeg tænker ikke på penge, men jeg tænker på, andre områder, der sandsynligvis kræver, at man ændrer et eller andet, som man plejer at gøre. Det er som regel nemmere bare at gøre som man plejer – uden at tænke over hvorfor og hvordan og hvad men egentlig vil med det. Det gælder egentlig i alle dele af livet – også hundelivet. Mere om det i det nye år;-).

På årets sidste dag vil jeg gå en god lang tur med hundene i skoven. Leon skal med, så hundene får brændt godt med krudt af, så de er afslappede, når aftenens krudt bliver fyret af her i byen.

Hundene vil få lækre ben, som de kan tygge i, så de bare hygger og ikke tænker på at denne her aften er anderledes end andre aftener. De vil få en tur – i snor selvfølgelig ved 22 tiden, og så plejer det at gå vældig fint med dem på selve aftenen.

Jeg vil se frem til, at vores gamle venner kommer til en stille og rolig nytårsaften her hos, og jeg vil glæde mig til at gå ind i 2015 i forvisning  om, at det bliver et rigtigt godt år:-). Godt nytår herfra:-).

 

 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *