“Strømpefødder”

Rendyrket nydelse at have tid til alt det jeg gerne vil:-). Julen er forberedt, og jeg holder ferie. I fredags var Tea med i byen om aftenen. Linnea var “sitter” på de andre to. Tea fik en god cykeltur hver vej, og hun løber så fint og stabilt ved siden af cyklen. Jeg kan næsten ikke mærke,  at hun er der. Hun var så fin, med halsbånd med røde lys og en hvid lygte til at dingle i det også. De har en gammel hund der, hvor vi skulle hen, som Tea kender og omvendt, og det er 100% ukompliceret at have hende med. Hun jagter heller ikke hjemmets katte, men hygger sig bare og nyder at være med i byen:-). Jeg kan godt forstå, at vores venner sagde, at de ville have sådan en som Tea næste gang, de skulle have hund…;-).

Det er der mange der gerne vil have, men så let er det altså bare ikke. Tea er en meget rolig og behagelig labrador, det er hun medfødt – genetisk, og så er hun også et produkt af det liv hun har levet. Alle hunde er forskellige, og selvom labrador er én race, så er der et stort spektrum af typer og temperamenter inden for racen. Alle har en egen personlighed, og Tea er som Tea – og jeg er den heldige ejer af hende:-).

Lørdag brugte jeg et par timer – 3 faktisk på at få lidt styr på frisuren ovre hos Katja. Det er jo ikke bare  et normalt besøg  hos en frisør;-). Vi snakker hunde hunde hunde, så det er rigtigt hyggeligt:-). Diesel er jo salonhund, og han hilser meget gerne på kunderne – store som små, og når jeg kommer ind, så bliver han helt elektrisk af glæde – dejligt at blive genkendt:-).

Katja fortalte, at hun havde mødt en ung gravhund, da hun var ude at gå med ham. En unghund, der var usikker på fremmede hunde og gjorde udfald mod alle hunde. Katja havde spurgt om hun måtte prøve at slippe Diesel, så han kunne  forsøge at mildne den lille vrede hund, da Diesel er meget venlig overfor alt og alle. Diesel havde på alle mulige måder fortalt den lille, at han ikke var farlig – “lege vil jeg bare”, og til ejerens store forundring, så tøede gravhunden op, og begyndte at svare Diesel på den gode måde – og lege med ham.

Hvilket dejligt overskud han har – Diesel. Så skønt  at høre, og Diesel er s.. en rigtig vaskeægte Lærkesøn – alles gode ven:-).

Ellers er der fuld drøn på at lære nye  øvelser, der skal udføres i A-klassen, og Katja mener, at de er meget parate til at gå igang med noget nyt, der bliver sjovere for dem begge to.

Her til aften fik de alle tre klippet halerne og neglene. Diva er blevet dygtig og tager det med ophøjet ro. Først kiggede hun nysgerrigt på, at det var mor det gik ud over. Så var det mormor, og selvom de ikke nød det, så skaber de sig heller ikke, de overlever det;-).

Det besluttede Diva sig så for, at  det gjorde hun så nok også, og hun lå fint på ryggen og accepterede processen;-). Diva er i det hele taget meget afbalanceret og rolig indendøre, det er dejligt, og faktisk  er det gået hurtigt med at finde  ud af, at sådan er de andre to, så det må “jeg også være”.

Udenfor er der godt med energi i hende, og det er en meget fin balance efter min mening:-).

Når de har fået klippet deres negle, så har de sådan nogle hyggelige skridt. De lyder som om, at de går på strømpefødder – eller i lammefutter. Så er neglene blevet helt tilpas korte. Nu vil “strømpefødderne” og jeg og resten af familien holde jul om et par dage. Der er 5 fine hemmeligheder til de to gule og de tre sorte, der skal holde jul her i hundehuset – sådan ca. ved spisetid, tror jeg det passer, at de firbenede får deres gaver:-). Glædelig jul:-).

Skriv en kommentar

*