Så blev Teas EIC registreret.

Det har været lidt frem og tilbage med det testresultat, som jeg jo har haft i flere år, men Laboklin har sendt det certifikat, som DKK vil have for at registrere, så nu er det sikkert og vist ifølge hundeweb. Tea er clear og dermed også C-kuldet – og det planlagte D-kuld:-). Ingen løbetid endnu, men nu er Lærke snart færdig med sin, og så plejer Tea at starte.

Vi får ikke Jepper på besøg alligevel, Eriks datter tager ham, så ikke gang  i hundehuset i denne omgang;-). Det kunne nok også blive lidt anstrengende med en meget ung dreng og så en Lærke i næsten slut løbetid, men det havde vi nu nok klaret, han er jo en sød dreng:-).

Det gik rigtigt godt med at gå spor i Randbøl søndag. Dog missede hun to sårlejer undervejs, men selve sporet gik hun i vanlig sikker stil – søde Tea.

Lærke fik en skøn tur ind i plantagen med Gadbjerg-ganget mens jeg gik spor med Tea, så det var også en god søndag for hende. Nu står den på Klosterheden på søndag. Det er altid udfordrende og spændende at gå spor deroppe – vi glæder os Tea og jeg:-), vi vil gøre vores bedste, og håber så, at det er godt nok på dagen:-).

 

Skriv en kommentar

*